Sebciu ja nawet wstazki nie przewiązałam. Dzisiaj było tylko wielkie sprzatanie przed domem.... Zamiatanie wszystkich liści.... A jeszcze trawnik do grabienia został... Ale w przyszly weekend zacznę juz dzialać a potem robimy z Grupą Wrocławską wiankowanie
Te stożki wyglądają genialnie Co do dekoracji świątecznych to dzisiaj nawet zdążyłem zrobić wianek - czyli przewiązać do wstążką Szaallleńnstwoo
Lampki na domu wyglądają świetnie - na zdjęciu prawie nie widać, że są Także kolor dobrałaś idealny
No tak - w sumie w tym roku dopiero miałem czas, żeby się na ten ogród popatrzeć Bo zawsze było tylko tu chwasty, tu koszenie, tu puste, a tu brzydkie A ulepszenia ogrodu ciągle powstają w głowie
Sebek obejrzałam twoją wizytówkę, i jestem zachwycona cudny masz ogród widać, że masz talent i robisz to z pasją fajnie ma z tobą rodzina tylko rozsiąść się z kawą w dłoni i patrzeć, patrzeć i patrzeć.
Wzięło mnie na turkus w tym roku od czerwca i zostaję na razie przy tym kolorze Muszę jeszcze dokupić bombki (zamówione ) i wstążkę w tym kolorze - tylko trudno taką dostać Jednak turkus jedynie w salonie (plus biel, złoto i srebro) - u siebie w pokoju chyba dam białą choinkę z czerwonymi bombkami, w łazience pomarańczowe dodatki, a na zewnątrz czerwono
Myślę, że nie przesadzę z ilością kolorów
Choć na razie jedyne co zrobiłem w kierunku dekoracji świątecznych to rozebrałem zeszłoroczny wianek No i przygotowałem badyle w donicach
Richie - jak mogę doradzić to dokup do tej donicy większy kawałek juty i przewiąż szeroką kokardą - dodatkowo zabezpieczy donicę i wygląda to bardzo estetycznie - do Twojego ogrodu donice owinięte w folię raczej nie pasują