Sebek
18:50, 29 lis 2013

Padam na twarz.....I'm exhausted 

Ale "pochwalę się", że kwitnie u mnie słowotffórstwo.....Na geografii zamiast orogezeny hercyńskiej wymyśliłem hergoceńską

Ale i tak prawidłowa była prekambryjska, więc sponiaczek
Inglisza wolę nie komentować - o ile pierwsze słuchanie było spoko, dwa pozostałe to jakaś masakra....A rozprawka była nt. pozytywów i negatywów emigracji w poszukiwaniu pracy 
Madżen....no trochę się pozmieniało....Choć nowe matury z tego co słyszałem mają takie złe nie być...Przynajmniej polski
Regli....rozszerzona fizyka powiadasz?
Koleżanka dziś pisała podstawę...Ma od początku same piątki i jako jedyna w klasie ogarnia ten przedmiot....A jak przyszła z tej matury to normalnie Walking dead w 3D zobaczyłem 
Na szczęście pierwsze koty za płoty.....Cieszmy się kochać weekend, bo tak szybko odchodzi

Ale "pochwalę się", że kwitnie u mnie słowotffórstwo.....Na geografii zamiast orogezeny hercyńskiej wymyśliłem hergoceńską

Madżen....no trochę się pozmieniało....Choć nowe matury z tego co słyszałem mają takie złe nie być...Przynajmniej polski

Regli....rozszerzona fizyka powiadasz?

Na szczęście pierwsze koty za płoty.....Cieszmy się kochać weekend, bo tak szybko odchodzi