Też tak czasami mam lecz wtedy wchodzę na Ogrodowisko oglądam, podziwiam, rozmawiam a potem stwierdzam że już zapomniałem o tych złych myślach.
Na samym początku byłem sceptycznie nastawiony do Ogrodowiska lecz teraz wszystko się zmieniło i każdą chwilę spędzam na Ogrodowisku jak wstaje przed pójściem do pracy zaglądam na Ogrodowisko jak wracam też zaglądam. Cały wieczór mam otwarte w zakładce Ogrodowisko więc to jest już wielka miłóść:
Pozdrawiam słonecznie z Bydgoszczy
A skąd byśmy mieli czerpać wiedzę i inspirację? Po całym dniu pracy wejście na ogrodowisko jest dla mnie odpoczynkiem i relaksem Więc życzę Ci Danusiu dużo zdrówka i sił i zero zwątpienia w to co robisz. Liczymy na Ciebie kobieto
Musisz to znać, bez tego nie powiem bo nie da się jaka kartka i jaka skala, bo 1.8 ha to może być:
100 m na 180 m,
ale także 20 m na 900 m. - może też być hmm i wtedy co nam da kartka ? Kartka nieistotna wymiary działki są najważniejsze. Bez tego się nie projektuje ogrodu. Jak podasz wymiar obliczę na jakiej kartce się zmieści
Za chwilę wyjdzie moja książka. Jak ją kupisz i przeczytasz na pewno będzie łatwiej.
"Jak zaprojektować ogród marzeń" szukaj w księgarniach
Skala w jakiej zrobisz projekt i wielkość kartki z tym związana, zależna jest od rzeczywistych wymiarów kawałka jaki jest do zaprojektowania. Podaj wymiary działki, długość i szerokość.
Pewnie będzie w skali 1:200 i na A0 czyli 1189x841. Ale niekoniecznie
Ten jałowiec jest niebrzydki ale ja mam uraz do jałowców i nigdy nie posadzę jałowca. Niech się wypowiedzą ci co go mają. W środku ma brązowe kołtuny, zajrzyj u sąsiada.