Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

MARIAP 03:08, 24 mar 2015

PODZIWIAM JUZ OD KILKU LAT
Edyta10 05:24, 24 mar 2015

jestem Danusiu, zwykle nie piszę ale zawsze podziwiam..
od wczoraj jestem w mojej głuszy nad jeziorem i nie miałam netu, a dziś pierwsza rzecz do porannej kawy-zaglądam do Ciebie i znów podziwiam
...i czekam na książkę
BaRa 05:52, 24 mar 2015

Wczorajszy dzień spędziłam w ogródku, więc dopiero się melduję, ale zaglądam codziennie anonimowo, bo nie chce zaśmiecać wątku. Zachwycam się wciąż wszak wszystkim wiadomo, że najpiękniejszy ogród to Bukszpanowy!
Też czekam z niecierpliwością na książkę
SosnA 06:05, 24 mar 2015

Danusiu jestem tu codziennie,a nawet często kilka razy dziennie, czytam,oglądam, podziwiam i ciągle mi mało.Czerpię inspiracje do swojego ogrodu, szukam porad i korzystam z Twojego doświadczenia.Stworzyłaś fantastyczne miejsce dla ogrodowiskowej rodziny.
elaela 07:09, 24 mar 2015

Danusiu, ja również zaglądam od dwóch lat po kilka razy dziennie, jesteś natchnieniem i encyklopedią wiedzy przyrodniczej, którą się chętnie z nami dzielisz. Masz smak i wyczucie, jesteś wielka
Gardenarium 07:24, 24 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
O matko, Danusiu. Czy zauważyłaś, ile osób zalogowało się po raz pierwszy, aby podpisać listę obecności ? To jest cudowne. Po tym wszystkim nie możesz mieć doła

Ja doła nie mam, ja się wzruszyłam podpisem "Co by było. gdyby nie było Ogrodowiska"

Dziękuję za wpisy wzruszające Lecem do pracy i na ciasteczko do Pani Małgosi B.

Dziękuję za ujawnienie się po raz pierwszy, to dla mnie było duże przeżycie Już nie ryczę Wsparcie mam w Was

Instagram Ogrodowiska
pawel_snopek 07:55, 24 mar 2015

Śniło mi się że byłem u Ciebie Danusiu w ogrodzie i pokazywałaś mi same piękne rzeczy, dużo rozmawialiśmy normalnie oby więcej takich snów
JoannaP 08:17, 24 mar 2015

Jestem
Danusiu kochamy ciebie i ogrodowisko
Pewnie jest dużo więcej osób które tu zaglądają anonimowo

Ja zaglądam od 2012 a jak widzisz swój wątek zakładałam we wrześniu a zaczełam pisać w styczniu
Bardzo ciesze się z twojej książki tym bardziej teraz gdy jestem na początku zakładania ogrodu potrzebne mi wsparcie-i takie też mam ogrodowisko
Margot 08:38, 24 mar 2015

Podczytuję zwykle z ukrycia
Uwielbiam zaglądać (prawie) codziennie do Ogrodowiska
i do Bukszpanowego, bo tu zawsze można zobaczyć coś zachwycającego

a potem próbuję swoich sił w ogródku
testuję rośliny, przesadzam, przycinam

Pozdrawiam wiosennie z Krakowa
i dziękuję
gruba_dynia 08:54, 24 mar 2015

Danusiu, mam pytanie o podlewanie U nas deszcz padał baaaardzo dawno, czy iglaki teraz podlewać? Szczególnie martwię się o mój żywopłot z tui aureospicata, wygląda średnio i nosi mnie żeby go trochę podlać.