A skąd byśmy mieli czerpać wiedzę i inspirację? Po całym dniu pracy wejście na ogrodowisko jest dla mnie odpoczynkiem i relaksem Więc życzę Ci Danusiu dużo zdrówka i sił i zero zwątpienia w to co robisz. Liczymy na Ciebie kobieto
Też tak czasami mam lecz wtedy wchodzę na Ogrodowisko oglądam, podziwiam, rozmawiam a potem stwierdzam że już zapomniałem o tych złych myślach.
Na samym początku byłem sceptycznie nastawiony do Ogrodowiska lecz teraz wszystko się zmieniło i każdą chwilę spędzam na Ogrodowisku jak wstaje przed pójściem do pracy zaglądam na Ogrodowisko jak wracam też zaglądam. Cały wieczór mam otwarte w zakładce Ogrodowisko więc to jest już wielka miłóść:
Pozdrawiam słonecznie z Bydgoszczy
Danusiu, pomagasz swoją wiedzą, doświadczeniem i to, że nauczyłaś kochać ogród, który w bardzo trudnych chwilach pomaga podnieść się z kolan to Twoja zasługa… zieleń uspokaja, daje nadzieję… TO TY i za to dziękuję!
Danusiu stworzyłaś niesamowite miejsce wirtualnych spotkań ogrodomaników...
Miejsce, w którym tworzą się cudne ogrody, ludzie zawirają przyjaźnie na wiele lat, miejsce, do którego zaglądam codziennie jak tylko włączę komputer i tak pewnie robi prawie pół Polski...
Dziękuję Ci za to i nie powinnaś mieć takich myśli...
Pomagasz ludziom...
Danusiu! Dzięki Tobie poznałam tu wspaniałych ludzi na czele z Tobą. - i chociaż mój ogródek maleńki, to za sprawą Ogrodowiska staje się co rok piękniejszy. Buziaki! jesteś niezwykłą osobowością .....