Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:03, 20 lis 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
Ja nie wiem, w siedemdziesiątych latach byłam rodzona i dużo miałam nauki, ale teraz co się dzieje, to jakiś całodobowy speed test jest. Coraz szybciej, żeby zdążyć i bach, nie wiesz kiedy dzień się kończy. Kto to nakręca? Ja protestuję i tak żyć nie chcęTrzymaj się Sebek, wszystko zdasz na pewno śpiewająco, musisz tylko przez to przejść. A nart Wam zazdroszczę, nie jeżdżę. Pójdę sobie na łyżwy. dla pocieszenia.

Swiat... Ale nie cofniemy swiata biegu jak to pisał jeden poeta
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:00, 20 lis 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ćwicz ćwicz bo jeszcze u mistrzyni narciarskiej Asc muszi zdać maturę ze zjazdu na bele czym lub na nartach, wolisz wariant podstawowy czy rozszerzony?

Podstawę podstawy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:45, 20 lis 2013

Do góry
Jeden klon Gabi posadzony po lewej nowego lustra, a ten zielony (chyba nawet łądniejszy) jeszcze czeka. Jest ciut za niski do tej koncepcji, ale na pewno znajdę mu lokum

Buk, co go Sebek posadził pod zielonym dachem zmienił miejsce za dom, zamiast stewarcji kameliowej. Stewarcja czeka. Grujecznik ciemny czeka, chyba pójdzie na przechowanie do Babci Jasi.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:11, 20 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Kupiłem sobie znów karnet Także sposób na odreagowanie stresu mam No i do sezonu narciarskiego muszę się przygotowywać

Tym razem matura u Ani, nie bedzie żle
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:58, 20 lis 2013

Do góry
Ja nie wiem, w siedemdziesiątych latach byłam rodzona i dużo miałam nauki, ale teraz co się dzieje, to jakiś całodobowy speed test jest. Coraz szybciej, żeby zdążyć i bach, nie wiesz kiedy dzień się kończy. Kto to nakręca? Ja protestuję i tak żyć nie chcę. Trzymaj się Sebek, wszystko zdasz na pewno śpiewająco, musisz tylko przez to przejść. A nart Wam zazdroszczę, nie jeżdżę. Pójdę sobie na łyżwy dla pocieszenia.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:26, 19 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Kupiłem sobie znów karnet Także sposób na odreagowanie stresu mam No i do sezonu narciarskiego muszę się przygotowywać

Ćwicz ćwicz bo jeszcze u mistrzyni narciarskiej Asc muszi zdać maturę ze zjazdu na bele czym lub na nartach, wolisz wariant podstawowy czy rozszerzony?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:02, 19 lis 2013

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:59, 19 lis 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek kopiujemy wiosną, nie ma odwrotu

Ja takie pomysły to chyba na daleką przyszłość sobie zostawię Muszę przez zimę obmyślić za to rzeźbę na gabionie....
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:53, 19 lis 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Czuję sie winna to te super dupne z alle, zanim powiesiliśmy juź nie swieciły

Zapomniałem napisać, że zanim zdążyłem je podłączyć to wtyczka się urwała? Potem dorabiał mi elektryk....Parę dni dały radę
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:53, 19 lis 2013

Do góry
dubelek
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:48, 19 lis 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

kiedyś hamak wytrzymał nas troje to trotuar chyba nie będzie gorszy ... zległam powalona pięknem z Wami ...

do kawki poproszę łyżeczkę cukru ...

Ja siem oduczyłem słodzić, ale kawy czy czekolady z ekspresu Sylwii bym nie odmówił
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:44, 19 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
O jacież pierdzielesz - ale cudnie wyszło!!!!!! Jasny żwirek bym zostawił, bo świetnie rozświetla to miejsce
Danusiu - ja nie wiem jak to zrobiłaś, ale ten fragment ogrodu wydaje się teraz dwa razy dłuższy.....Móc Cię kopiować nawet z marnym skutkiem to zaszczyt - jak się uczyć to tylko od najlepszych

Sebek kopiujemy wiosną, nie ma odwrotu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:38, 19 lis 2013

Do góry
W poniedzialek mam egzamin praktyczny, wtorek polski, czwartek inglisz, a w piątek geografia i inglisz rozszerzony No i jak żyć??? Dobrze, że matmy nie piszemy....Jeszcze...
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:26, 19 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Chciałem się podnieść z tej ziemi, bo zimno - ale znów mnie zwaliło z nóg Genialnie

to leżymy razem tylko trochę zimno Ale Sylwia przybiegnie do nas z kubkiem gorącej kawy

I dodam tylko, źe cudne te tarasy!!!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:17, 19 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Też muszę dokupić lampki - w zeszłym roku kupiłem na necie i w Sylwestra już nie miałem co zaświecić A inne ledowe mam już na grubszym kablu i to będzie ich 4 rok Mam nadzieję, że świecą

Czuję sie winna to te super dupne z alle, zanim powiesiliśmy juź nie swieciły
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:42, 19 lis 2013

Do góry
Nadal leżę A trawy warto związać, bo lepiej wyglądają i łatwiej jest je odciąć wiosną bez bałaganu Wiesz, że w przyszłym tygodniu ma już sypać? Więc jak wiązać to już Ja na razie powiązałem zwykłym sznurkiem, na święta dopiero zrobię kokardki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:17, 19 lis 2013

Do góry
O jacież pierdzielesz - ale cudnie wyszło!!!!!! Jasny żwirek bym zostawił, bo świetnie rozświetla to miejsce
Danusiu - ja nie wiem jak to zrobiłaś, ale ten fragment ogrodu wydaje się teraz dwa razy dłuższy.....Móc Cię kopiować nawet z marnym skutkiem to zaszczyt - jak się uczyć to tylko od najlepszych
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:43, 19 lis 2013

Do góry
Eluś , Sebek - dajecie po garach ..... rozbawiacie mnie do łez
Ogród cioci 17:45, 19 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Oj tam oj tam Macham

Sebciu serio. Najpierw twierdził że go nie będzie w domu. A potem zagadał cała ekipę
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:29, 19 lis 2013

Do góry
Renia - drzewka liściaste o ładnym pokroju też ładnie wyglądają oświetlone.. mi najbardziej podoba sie oświetlona katalpa Z frontu mam choinkę, ale jak widzę ile ptaków sie na nią przeniosło (jak wycięłam przedogródek) to chyba nie ma sensu jej ubierać.. ona jest ubrana w ptaszki

Jasia - Katalpę posadziłam albo w kwietniu 2008 , albo w listopadzie 2007.. to było małe drzewko Żadne wypasione czy duże.. ot taki patyczak.

Sebek - dzięki potwierdzasz moją opinię

Ewa - samo sie robi.. ot .. takie proste... a u nie takie trudne ..

Aneta - a co nam zostało.. jak szukać pozytywów... nie każdy jest Pszczółka która lubi liściopad Ja jestem ciepłolubna.. i tego nic nie zmieni... w styczniu, lutym można na narty..a w listopadzie co można??? Co można na początku grudnia??

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies