Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Zielona 20:01, 19 lis 2013

Do dzisiejszego oglądania Twoich fotek PO RAZ PIERWSZY od kiedy jestem na Ogrodowisku, usiadł ze mną mój M. Patrzył, patrzył, westchnął i zapytał, ile trwało stworzenie tego wszystkiego... Chyba nadal nierealnym się nam wydaje, że można w dwa lata osiągnąć efekt taki jak u Ciebie, czy Any... Dodajecie otuchy, ale jednocześnie wysoko zawieszacie poprzeczkę Ja miałam chwilę zwątpienia we własne siły, ale Anetka postawiła mnie do pionu A dzisiaj moje Córki zażyczyły sobie własny ogródek z cebulami, więc wytyczyłyśmy terenik, ogrodziłyśmy płotkami, które zostały z placu zabaw, wsadziłyśmy cebule i będziemy czekać na wiosnę... Pozdrawiam pełna podziwu i pozytywnej zazdrości. Gratulacje dla Ciebie i M.
Viola 20:29, 19 lis 2013

Syla napisał(a)

Dziękuję za uwagę .... od początku ??? to może same zdjęcia jak zaglądniesz do pierwszej części to zobaczysz samo trawsko tak również miałam aaaa zapomniałam o chwastowisku

No i to właśnie jest najciekawsze - obserwować jak z niczego powstaje coś pięknego ; ) Ja dzisiaj mam nic, a juz sobie wyobrażam, ze kiedyś będzie pięknie. Twój ogród dla mnie niedoścignionym wzorem, ale tyle rzeczy mogę podpatrzeć : )
grazyna 20:31, 19 lis 2013

Sylwia, coś wspaniałego, ach gdyby to na żywo zobaczyć
kasiula79 21:22, 19 lis 2013

Sylwia dziękowałam w swoim wątku, ale u Ciebie też muszem DZIĘKUJĘ BARDZO - już tyle razy mi pomogłaś, że aż mi głupio - ale super że jest to forum i tacy ludzie jak TY
Zielona 21:45, 19 lis 2013

Sylwia - biegnę do Ciebie z wątku Kasiuli - jakie były wysokie choiny, które sadziłaś w 2012? Czy były dużo wyższe od tegorocznych?
Syla 22:20, 19 lis 2013

kasiula79 napisał(a)
Sylwia dziękowałam w swoim wątku, ale u Ciebie też muszem DZIĘKUJĘ BARDZO - już tyle razy mi pomogłaś, że aż mi głupio - ale super że jest to forum i tacy ludzie jak TY

Kasiu , naprawdę nie ma za co ..... drobiażdżek ściskam mocno
Syla 22:21, 19 lis 2013

Zielona napisał(a)
Sylwia - biegnę do Ciebie z wątku Kasiuli - jakie były wysokie choiny, które sadziłaś w 2012? Czy były dużo wyższe od tegorocznych?

Martuś .... poszukam w archiwum jakiegoś zdjęcia ..... ale napiszę , że były wysokie jak kupowałam .... zaraz wkleję dla porównania .....
Zielona 22:25, 19 lis 2013

Dzięki, Sylwia. Wiesz - tak sobie myślałam, czy za tymi rh co je planuję - zmienić smaragdy (co to ich jeszcze nie mam) na choiny. Mają taki ładny jasny kolor i może by były fajnym tłem dla rh? Co o tym myślisz? I jeszcze chciałam zapytać, czy pamiętasz jaką miały cenę te choiny. Nie widziałam ich u nas w szkółkach, więc zupełnie nie mam odniesienia.
Madzenka 22:26, 19 lis 2013

Sebek napisał(a)
Chciałem się podnieść z tej ziemi, bo zimno - ale znów mnie zwaliło z nóg Genialnie

to leżymy razem tylko trochę zimno Ale Sylwia przybiegnie do nas z kubkiem gorącej kawy

I dodam tylko, źe cudne te tarasy!!!!
annawu 22:29, 19 lis 2013

Lubię przebywać w Twoim ogrodzie, wszystkim się zachwycam nie zostawiam wizytówki ale wiec, że częstym jestem gościem