Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 19:31, 19 lis 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Zjawiskowo

Szron to taka ogrodowa biżuteria .... ładnie się w nim prezentują rośliny i trawa ..... ale i tak byle do wiosny
Syla 19:32, 19 lis 2013

ana_art napisał(a)
a traw nie wiążesz?

jak zdążę to powiążę ..... i będzie to mój debiut .... jeszcze tego nie robiłam .....szukam czerwonych kokardek
Viola 19:34, 19 lis 2013

Zaczęłam czytać Twój wątek Sylwio od początku, bo żal przerzucać strony. Może skończę przed zimą, ha, ha , ale to lektura obowiązkowa. Twój ogród, dom i otoczenie - marzenie poprostu, brak słów. Podziwiam i zazdroszczę. Pozdrawiam.
ana_art 19:34, 19 lis 2013

no bo tak pacze, jak one ładniutko wyglądają takie nie powiązane
Syla 19:39, 19 lis 2013

Viola napisał(a)
Zaczęłam czytać Twój wątek Sylwio od początku, bo żal przerzucać strony. Może skończę przed zimą, ha, ha , ale to lektura obowiązkowa. Twój ogród, dom i otoczenie - marzenie poprostu, brak słów. Podziwiam i zazdroszczę. Pozdrawiam.

Dziękuję za uwagę .... od początku ??? to może same zdjęcia jak zaglądniesz do pierwszej części to zobaczysz samo trawsko tak również miałam aaaa zapomniałam o chwastowisku
Syla 19:40, 19 lis 2013

ana_art napisał(a)
no bo tak pacze, jak one ładniutko wyglądają takie nie powiązane

bo jeszcze śniegu nie dźwignęły ..... a może im koki porobię ..... obawiam się jedynie tych grubaśnych , że kok nie wyjdzie
Sebek 19:42, 19 lis 2013

Nadal leżę A trawy warto związać, bo lepiej wyglądają i łatwiej jest je odciąć wiosną bez bałaganu Wiesz, że w przyszłym tygodniu ma już sypać? Więc jak wiązać to już Ja na razie powiązałem zwykłym sznurkiem, na święta dopiero zrobię kokardki
AgnieszkaW 19:43, 19 lis 2013

Syla, ja nie o szronie myślałam, mówiąc "zjawiskowo', ale o całej reszcie
Urszulla 19:44, 19 lis 2013

Syla masz wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach- naprawdę godne podziwu
i tarasiki zachwycająogrom prac zakończony w sam raz przed zimą teraz odpoczywanie na kanapie mam nadzieję Cię czeka
AlKa 19:54, 19 lis 2013

O ludzie ale tu jest cudnie.... co jedno zdjęcie to wiekszy zachwyt. A pamietam Twoje zdj z poczatku Porównanie przed i po powala ...
To jest ogród który ostatecznie przekonał mnie ze musze zaplanować u siebie trawy