Zaczęłam czytać Twój wątek Sylwio od początku, bo żal przerzucać strony. Może skończę przed zimą, ha, ha , ale to lektura obowiązkowa. Twój ogród, dom i otoczenie - marzenie poprostu, brak słów. Podziwiam i zazdroszczę. Pozdrawiam.
Dziękuję za uwagę .... od początku ??? to może same zdjęcia jak zaglądniesz do pierwszej części to zobaczysz samo trawsko tak również miałam aaaa zapomniałam o chwastowisku
Nadal leżę A trawy warto związać, bo lepiej wyglądają i łatwiej jest je odciąć wiosną bez bałaganu Wiesz, że w przyszłym tygodniu ma już sypać? Więc jak wiązać to już Ja na razie powiązałem zwykłym sznurkiem, na święta dopiero zrobię kokardki
Syla masz wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach- naprawdę godne podziwu
i tarasiki zachwycająogrom prac zakończony w sam raz przed zimą teraz odpoczywanie na kanapie mam nadzieję Cię czeka
O ludzie ale tu jest cudnie.... co jedno zdjęcie to wiekszy zachwyt. A pamietam Twoje zdj z poczatku Porównanie przed i po powala ...
To jest ogród który ostatecznie przekonał mnie ze musze zaplanować u siebie trawy