Piękniusio u Ciebie ... ja też wracałam 10 km /godzinę .... po drugiej stronie miasta w mega korku ... ale teraz, po takich widoczkach już mi to lotto buziam Marzenko
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Gratulacje 400 No traktor widzę sprawdza sie idealnie! To chyba jedynie Twoje chłopaki cieszą się z ponownej zimy
Gosia, ależ kusisz kobieto!!! A tu trza przed wiosną ozdobną panierkę gubić, co by wstydu nie było I jak żyć??? A co tam, skuszę się, ten ostatni raz (przecież ostatki dzisiaj ) Ale od jutra to już dyjeta ścisła
Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki
Ależ stylowo! Też sobie humor u Ciebie poprawiłam
Jeśli w drodze powrotnej z pracy stałaś w tym gigantycznym korku wzdłuż cmentarza, to współczuję. Akurat toczyłam się tamtędy powolutku do domu, ale w przeciwnym kierunku. Lodowisko było niesamowite, a w moim mikrusku nie ma tych stabilizujących bajerów
Piękniusio u Ciebie ... ja też wracałam 10 km /godzinę .... po drugiej stronie miasta w mega korku ... ale teraz, po takich widoczkach już mi to lotto buziam Marzenko
Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki
Ależ stylowo! Też sobie humor u Ciebie poprawiłam
Jeśli w drodze powrotnej z pracy stałaś w tym gigantycznym korku wzdłuż cmentarza, to współczuję. Akurat toczyłam się tamtędy powolutku do domu, ale w przeciwnym kierunku. Lodowisko było niesamowite, a w moim mikrusku nie ma tych stabilizujących bajerów
Wianek wiosenny super, super, super!!! Taki prosty, elegancki i co najważniejsze - łatwy do wykonania!!!
Widzę, że Ty już porządnie przygotowujesz się do naszego wiosennego wiankowania Daj znać, jak wypatrzysz gdzieś takie przezroczyste jajka, bo skoro podzieliłaś się linkiem, to będziemy kopiować, tfu - inspirować się
Buziaki!
Nie wiem w jakim tempie jeździ Madżenka, ale jakby co to Ania Cię zagada i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będziecie jechali 180
Czy KTOKOLWIEK sobie wyobraża, żeby tak energiczna osoba jak Madżenka, mogła jeździć powoli??? Jeśli tak, to jest w błędzie
Anitko dołączam do grupy niecierpliwie wyczekujących Gardenii i spotkania
Rozumiem, że fotka i jej opis nie spodobały się M. Mam nadzieję, że nie masz szlabanu na kretowisko Pozdrawiam
Zaglądam, ale nie nadążam już nigdzie. Kto jesienią pisał, że zimą będzie spokojniej i więcej czasu na forum? W moim przypadku nie trafiło, cierpię na brak czasu na cokolwiek.
Pozdrawiam
Ewelinko, chyba ja tak pisałam! a prawda okazała się inna...nieustany brak czasu, nawet zimą
nie martw się tym, rób swoje, buziam
No właśnie i gdzie ta zima, podczas której z czasem miało być lepiej??? Tzn. miało być go na wszystko więcej??? To może będzie taka następna zima, bo podczas tej to już chyba nie da rady