Anitko bardzo się cieszę ze spotkania na Gardeni Napisalam u mnie, że planowalyśmy wyjazd ok 8:00 ale możemy się dostosować. O ktorej wyjeżdżacie od Was?
Nie wiem co chwalić, doniczki, zielone czy kotka!
To super, na 8 nam pasuje Jak wyjadę po Anię o 5.30 to tak akurat na 8 spokojnie będziemy we Wrocku. Jest tylko jeden problem, mój mąż ze mną na pokładzie jeździ jak emeryt Takie ma wytyczne. A jak sobie jeździ sam, to nie sobie grzeje ile fabryka dała, byle bezpiecznie
Kotka jest moim pupilem, znalazłam ją w Parku Róż w Chorzowie, jak miała jakieś 7 tygodni i przygarnęłam
Nie wiem w jakim tempie jeździ Madżenka, ale jakby co to Ania Cię zagada i nawet nie będziesz wiedziała kiedy będziecie jechali 180
Sebek, może nie zauważyłeś, ale mnie trudno zagadać
....rzeczywiście może być trudno....
ale jakby się Gabrysia zdecydowała....plus ''me''
to Anita może być zagrożona...
Anitko dołączam do grupy niecierpliwie wyczekujących Gardenii i spotkania
Rozumiem, że fotka i jej opis nie spodobały się M. Mam nadzieję, że nie masz szlabanu na kretowisko Pozdrawiam