Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
No i wiosna w pełni ....
Przeczytałam o kropkach ....i popieram ..ja też je uwielbiam
A dyslekcji u mnie nie stwierdzono...
Śnieg superowy Madżen pasuje kolorystycznie do kompozycji wiosennych w domu..
Ah i znowu znalazłam coś co mam takiego samego hihihi ....i wcale nie chodzi o hiacynty
Piękniusio u Ciebie ... ja też wracałam 10 km /godzinę .... po drugiej stronie miasta w mega korku ... ale teraz, po takich widoczkach już mi to lotto buziam Marzenko
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Aga !!! Ja czaruję Ankę aby na Gardenie przyjechała a Ty mi Brutusie!!!
Madzia nam lotto
Oby do wiosny i kulkowania bukszpanów
Zakupiłam sobie ładowarkę do Boscha na allegro, muszę jeszcze nożyce szpalerowe naostrzyc. W weekend czyszczenie sprzętu. Dezynfekować chyba należy, tylko czym?
moje nożyce koniecznie muszę naostrzyć .... a dezynfekować ? ... znasz takie czyściki z Lidla do garnków ... są już czymś nasączone i czyści się nimi rewelacyjnie ... i chyba przy okazji dezynfekuje ?...