Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogrodnik Mimo Woli cd 17:56, 14 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Parkour chyba Fajne to, ale nie mam aż tak bujnej wyobraźni

Parkour to skoki takie po przeszkodach miejskich.. mi chodzi o coś takiego http://video.anyfiles.pl/Widowiskowe+skoki+na+batucie/Sport/video/42485
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:42, 14 lis 2013

Do góry
Miała być niespodzianka, ale trudno Odmiany nie pamiętam....Pełne pomarańczowe - do tego czarne Black Queen i białe Exotic Emperor
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:20, 14 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No skandaliczny skandal - minus jeden w połowie listopada! w tym roku nawet ja uległem pomarańczowym tulipanom

no skandal, nawet do -3 doszło!
wow, wiosną zajarzy w naszych ogrodach
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:14, 14 lis 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Reniu i Bożenko, dziś naprawdę już byle jaka pogoda, a w nocy ponoć mamy mieć -1!

No skandaliczny skandal - minus jeden w połowie listopada! w tym roku nawet ja uległem pomarańczowym tulipanom
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:50, 14 lis 2013

Do góry
asc napisał(a)

Tusialka - kto Cię zamknął w tej klatce na avatarku ???? Ale bym sobie poskakała... teraz jest modne takie skakanie i bieganie po murach.. specjaliści są rewelacyjni... zapomniałam jak ten sport sie nazywa.. ale goście i gościówy wymiatają.. dobrze, e jestem stara, bo bym sie tym chyba zajęła ..

Parkour chyba Fajne to, ale nie mam aż tak bujnej wyobraźni
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:30, 14 lis 2013

Do góry
Marta - możecie o mnie wiedzieć dużo, ale wszystkiego pisać nie mogę Zwłaszcza, że to forum ogrodnicze

Irenko - na razie planuję wysiać je w domu gdzieś w kwietniu, ale jak będzie ostatecznie to się okaże
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:41, 14 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Próbuj....ja poczekam do wiosny, bo nie chcę całych parapetów w doniczkach i siewkach....

czyli będzie u ciebie sianie
W Gąszczu u Tess 11:22, 14 lis 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Irenko - próbujemy z werbenką Powinno się udać, bo sporo osób w ubiegłym roku przezimowało werbenę. Sebek, Gabriela i inni, których nie pamiętam.

Oj Tess, a ja nie wykopałam do donic, a dziś mróz jednak, jak zwykle liczę na cud, nadal chcę zimować głogowniki i kordyliny też złapało...oj ciapa na całego jestem!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:44, 13 lis 2013

Do góry
Ufff...może się mi nic nie zdarzy Ale wszystko co złe dzisiaj mi się przyśniło....Jednak pocieszyłem się tym, że następny 13 wypada w piątek Muszę kupić rolkę folii bąbelkowej, owinąć się i zostać w domu....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:18, 13 lis 2013

Do góry
Sebek jeszcze dwie godziny z hakiem i 13 się skończy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:30, 13 lis 2013

Do góry
Sebek imponujesz mi tym zacięciem do nauki choc wiadomo , nie jest to łatwe ani tak mile jakby sie chciało , ale tak trzymaj , na swoją dobrą przyszłośc trzeba zarobic. Pozdrawiam serdecznie.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:25, 13 lis 2013

Do góry
Robaczku - to co napisałaś jest przemiłe i bardzo budujące - wywołałaś uśmiech na mojej twarzy....Co do przyszłego domu i ogrodu to w sumie racja - już mam w większości wszystko zaplanowane....Ale na razie to tylko strefa marzeń....
U mnie stron i tak nie ma aż tak dużo - Marzenka nade mną za chwilkę skończy już 3 wątek
Ania asc też ma duuużo stron

Ale również postuluję o założenie Twojego wątku

Na razie skończyłem robić sobie notatki ze średniowiecza - tysiąc lat zapisane na 7 stronach
Macham do Was i byle do piątku!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:44, 13 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzisiaj raczej Was nie poodwiedzam, bo doktoryzuję się ze średniowiecza....A potem z angielskiego, bo duuużo zależy od jutrzejszego testu jak go napiszę.....Ale dzisiaj po prostu marzę, żeby ten dzień się skończył, bo nigdy nie wierzyłem w 13-go, ale chyba zacznę..... Ale nie będę Was zamęczać swoimi problemami - każdy ma dość własnych.....Zmykam - do św. Aleksego i innych Polikarpów i Rolandów...

Nie lubię 13-tego .... I poniedziałkow ale jutro już 14 i czwartek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:12, 13 lis 2013

Do góry
Robaczku, pojawiasz się tu i tam, posty ... hmm ... nawet długie, no i ładne, a ja się pytam, gdzie ogród?? Tajemnicze to.
Sorki Sebek, ale kolejny raz wpadam na Robaczka.
Jurajski Ogród 18:53, 13 lis 2013

Do góry
Sebek, jeśli nie masz dużo tej lawendy, to śmiało wiąż, będzie schludniej wyglądać.

Kasiek, Gocha, dzięki.

Dajano, miło mi, że mnie odwiedzasz. Wiosną ścinam lawendę, dość późno. Będę "trąbić".

Ogród ogrodniczki 18:37, 13 lis 2013

Do góry
Basieńko widzę że już masz fachową pomoc
Ja się kochana na tym nie znam ,nigdy nic nie odnawiałam ,podziwiam za odwagę że chcesz się sama za to zabrać
Właśnie myślałam że był ktoś na forum kto takie rzeczy robił ,ale już mi Sebek przypomniał że to Ana .
Ale widzę że Marta już Co profesjonalnych porad udzieliła
Powodzenia ,mam nadzieję że efekty pokażesz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:19, 13 lis 2013

Do góry
Dzisiaj raczej Was nie poodwiedzam, bo doktoryzuję się ze średniowiecza....A potem z angielskiego, bo duuużo zależy od jutrzejszego testu jak go napiszę.....Ale dzisiaj po prostu marzę, żeby ten dzień się skończył, bo nigdy nie wierzyłem w 13-go, ale chyba zacznę..... Ale nie będę Was zamęczać swoimi problemami - każdy ma dość własnych.....Zmykam - do św. Aleksego i innych Polikarpów i Rolandów...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:48, 13 lis 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Sebus, a jakby te nasiona werbeny już zebrać i do lodówki?

Próbuj....ja poczekam do wiosny, bo nie chcę całych parapetów w doniczkach i siewkach....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:32, 13 lis 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Jutro mamy egzamin zawodowy teoretyczny, ze tydzień w poniedziałek praktyczny, 26.11 mamy próbną maturę z polskiego, 28.11 z inglisza, 29.11 pewnie będzie geografia - choć nawet jeszcze w tym roku do niej nie zaglądnąłem....Jedyne co mam to dwie kserówki, które może dzisiaj jeszcze ogarnę

Tak w ogóle to listopad chyba jest dla mnie najcięższym miesiącem....W grudniu już myślę o świętach, w styczniu jeszcze jest świątecznie no i do tego ferie i narty , luty mija szybko, a w marcu to już wiosna....Zazwyczaj

Sebciu, optymistycznie przemawiasz.
Ogród do kwadratu 07:10, 13 lis 2013

Do góry
Sebek - miło mi to słyszeć

Aguś - zapraszam i na dłuższy, i na krótszy pobyt. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Marzenko - muszę miśki jakoś związać, bo po mocniejszych podmuchach ich liście latają po ogrodzie. Ale w tym roku warkoczy nie zrobię... już są zbyt opasłe w talii

Magdziu - próbuję eMa zmobilizować by konstrukcje do buków postawił. Teraz jest dobry moment, bo byliny straciły liście i nie ulegną uszkodzeniu, a ziemia jeszcze nie zmarzła, więc można kopać... Pozdrawiam Lenko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies