Pierwszy dzień bzykają.. kota mało się nie zabije.. tak łapie pszczoły, od rana od domu nie chce wrócić Ja tam tez bym pogrzebała w rabatkach z miłą chęcią
Czerwony alarm!!! Mam ziemiorki ale się zdenerwowałem, tym bardziej ze pytałem się przez cały tydzień czy na lepach nie ma muszek...a tu po 6na każdej...póki co nic nie padło, chociaż malwa nie wygląda za fajnie
Na początku wysiewania zabezpieczyłem się w taki środek...niby do ziemiorkem też się nadaje? Nadaje? Podpowiedzcie proszę, chociaż i tak już rozrobilem i wszystko popodlewałem...jak to wszystko padnie to się załamie
Kasiu człowiek czeka pół roku na to nowe życie. Dla mnie zeszły rok był najtrudniejszym w życiu, dlatego tym bardziej czekałam na wiosnę. Mam zamiar żyć pełną piersią i cieszyć się zmianami w ogrodzie !
Dobrze, że Twoje rybki przeżyły. U nas też wszystko ok, mimo że jeszcze staw zmrożony. Teraz już wiesz, że mają u Ciebie jak w raju
Buziaki!
Wczoraj się nie udało, więc dzisiaj rano odwiedziłam targi. Tłumy już od rana były ogromne, ciężko było foty robić, bo co rusz ktoś w kadr właził. Nic nie kupiłam ale parę ulotek do domu przytargałam. Może się przydadzą .
Trochę roślin
Zielone ściany
Było też trochę architektury i ozdób ogrodowych. Zaciekawiło mnie stoisko z zadaszeniem altan. Przyjrzałam się też stoisku które prezentowało nawodnienia, ktore można zrobić bez rujnowania trawnika.