Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:40, 27 mar 2018

AgataM napisał(a)
Jejku, jak u Ciebie wszystko szybko pączkuje..... Wiosna!
Urocze dekoracje

Ale to już czas bo wiosna przeciez, trawniki wygrabione, ponawoziłam no i zaczął padać ŚNIEG!! z deszczem oczywiscie ale wariactwo z ta pogodą Bratki w donicach posadziłam no i jest wiosennie
AgataM 18:02, 27 mar 2018

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale to już czas bo wiosna przeciez, trawniki wygrabione, ponawoziłam no i zaczął padać ŚNIEG!! z deszczem oczywiscie ale wariactwo z ta pogodą Bratki w donicach posadziłam no i jest wiosennie

Nie dołuj mnie.....
Milka 17:27, 28 mar 2018

U mnie na razie magnolie ok, ale okaże się w praniu. Nie masz co narzekac, jest wiosennie, a ciepło przyjdzie , to migiem ruszy. O Elacie napisałam u mnie, buź Danuś
Urszulla 18:37, 28 mar 2018

U nas też znowu się zrobiło ponuro i zimno i żeby chociaż deszcz był bo bardzo potrzebny. Przyroda bardzo chce już wiosny tak jak i My no i słoneczka

Powiem Ci że ostatnio zachwycają mnie pomarańczowe bratki. Ale kupiłam fioletowe drobne. Taka przekora kobieca
danuta_szwajcer 16:30, 01 kwi 2018

AgataM napisał(a)

Nie dołuj mnie.....

Ale w piątek bylo cudowne słonko i ciepełko,przeszłam po ogrodzie a tam piękna wiosnaPiękne poletka krokusów a dziś znowu tylko 4C i już krokusy są w pąkach.

danuta_szwajcer 16:35, 01 kwi 2018

Milka napisał(a)
U mnie na razie magnolie ok, ale okaże się w praniu. Nie masz co narzekac, jest wiosennie, a ciepło przyjdzie , to migiem ruszy. O Elacie napisałam u mnie, buź Danuś

Już wiosna, pachnie wiosną chodz dziś znowu zimno, szkoda, że tak mało deszczu było. Pszczoły latają, ptaszki pięknie śpiewają a ja jak zasypiam to w głowie układam co będe zaraz po świętach robić w ogrodzie, pracy multum a sama do tego jestem ale jak jest zdrowie to dam radę
danuta_szwajcer 16:43, 01 kwi 2018

Urszulla napisał(a)

Powiem Ci że ostatnio zachwycają mnie pomarańczowe bratki. Ale kupiłam fioletowe drobne. Taka przekora kobieca

Mam pomaranczowe chodz na zdjęciu tego tak nie widać, te drobne też kupiłam. O tej porze lubie mocne kolory. Rok temu kupiłam białe i bardzo mi się podobają ale jakoś w donicy u mnie przed domem już mi nie pasowały.
danuta_szwajcer 16:55, 01 kwi 2018

sylwia_slomc... 17:52, 01 kwi 2018

Już wiosna, pachnie wiosną chodz dziś znowu zimno, szkoda, że tak mało deszczu było. Pszczoły latają, ptaszki pięknie śpiewają a ja jak zasypiam to w głowie układam co będe zaraz po świętach robić w ogrodzie, pracy multum a sama do tego jestem ale jak jest zdrowie to dam radę

Też takie plany układam Cudnie krokusowo u Ciebie
Urszulla 18:19, 01 kwi 2018

Danusiu, radości i odpoczynku Ci życzę. Bo już niedługo praca intensywna na nas czeka

U mnie w nocy ma sypać śnieg.