W pracy a dziewczynki szkoła/ żłobek.. dopiero po feriach wyjeżdżamy
Tatianie wykupiłam szkółke narciarską jak tym razem nie załapie to więcej szans nie będzie, szkoda kasy
ja też mam od sierpnia nowego domownika ale na szczęście małego kundelka ale już zauważyłam że trochę ryje. mam nadzieję że w poszukiwaniu nornic
z dwojga złego wolę doły niż podgryzane świerki
Cześć Aniu,
już niczego nie jestem pewna właśnie wracam z ogrodu i mi się płakać chcę W tygodniu tam nie bywam bo jak wracam to już jest ciemno, więc w weekend jedna okazja jest.
Przychodzę i co zastałam ? wszystkie rośliny wystające pow 0,5 m poobgryzane doszczętnie doły na 0,5m głębokie, kamienie , które w listopadzie dałam pod grill rozsypane,przykrycia zimowe z hortensji latają po trawniku ale to nic. Doły zakopałam, hortensje ogrodowe przykryłam ( i tak od 2 lat nie kwitły więc mi nie szkoda )hortensje bukietowe przeżyją bo i tak na wiosnę będę je cięła ale ta róża
Kupione w zeszłym roku 2 róże na pniu, piękne. Po fiasku w ubiegłych latach z zimowaniem zadołowane profesjonalnie w ziemi. I to był wabik dla mojej suni. Nie mogła się oprzeć wygiętej nodze róży i ją pogryzła został 0,5m kikut wystający z ziemi.... A czytałam opinie pt masz berneńczyka -miałaś ogród...Pal licho tą różę kupię nową ale co dalej ? Narobię się, wydam kpę kasy a ona i tak wszystko zniszczy ? Chyba same berbeysy i ostrokrzewy mszę posadzić.
Dorka jak w tym sezonie zrobisz to czego już jesteś pewna to i tak będzie bardzo dużo. nie stresuj się rabatą z nigrą, zobaczysz samo Ci się w głowie ułozy. ja dopiero teraz w trzecim roku mieszkania wiem czego chcę
brzozy też planuję, te odmianowe Danusia pisala ze śmiecą mnie i nie pyla chyba tak. ja pod nimi planuję taki klimat czyli hostym brunery, hakone, ice dance, kostkiz cisa. do tego będą rodki,derenie i trzcinniki. kupiłam tez rodgersję ciekawe czy wytrwa
sms ci puściłam, szkoda że wcześniej się nie zgadałyśmy bo ja zamówienie mam takie ze już przesyłka gratis to byś się podłaczyła. chyba że też przyszalejesz moim zdaniem w tym sklepie to nie problem szkoda że dereni nie mają bo jeszcze musze kupić