Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ukojenie 21:49, 07 kwi 2018

Do góry
Dzis na bardzo wolnym biegu wynioslam wszystkie rosliny z zakupow na balkon. Wsadzilam czesc bratkow do doniczek.
eM konczy hydrofor... Jeszcze... Wlasnie godzine marzlam w piwnicy bo zgrzewalismy rury...

Donice nadal bez dziurek bo zawsze sa wazniejsze sprawy...

Ale zadowolona jestem bo dzis nie scielo mnie z nog wiec chyba jest poprawa

Taka fotka:

Ciemierniki z gardenii nadal czekaja na wsadzenie i nadal kwitna
Ogród z rzeźbą 21:39, 07 kwi 2018

Do góry
Aurelia dziękuję

Kasiu mówisz, że super? No to się cieszę. Umordowałam się nad nimi jak nie wiem co, mimo że one małe i teoretycznie to powinno być szybkie rach ciach. Ale trochę mi się łysawe dołem zrobiły, muszę cyknąć odpowiednią fotkę.
No to kolejny głos w sprawie donic i murka! No nic, najpierw muszą te donice stanąć a potem będziemy dalej myśleć. A żeby donice mogły stanąć to jeszcze huk roboty, bo tam wykopaliska z poprzedniego roku zostały. No masakra!

A taka jeszcze foteczka z iryskami dla Was , niech będzie

Tu ma być ogród :) 21:36, 07 kwi 2018

Do góry
Zana napisał(a)
Wybrałaś bardzo ładny model donicowy, do Twojego stylu jak znalazł. Śliczne.
Kuliska mega. Wstawiałaś może jakiś projekt/wizualkę tej ścianki. Strrrasznie jestem ciekawa co wymyśliłaś.

Mogłam się dziś przyjrzeć tym co Ty kupiłaś i naprawdę na żywo są śliczne.

Projekt ścianki może i kiedyś był, sama już nie pamiętam, bo to temat, który pojawił się bardzo dawno temu.

Raczej zbiornika z wodą nie będzie, tylko wkopany i woda będzie spływać na kamienie.

...uDany ogród 21:34, 07 kwi 2018

Do góry
Basilikum napisał(a)
o tak tak raj ale sliczny ta wiosna uwielbiam ten czas

Izuniu jest pięknie, chyba wszyscy kochają ten czas. Przyroda się budzi , a wraz z nią człowiek. Czas się wziąć do roboty!
Buziaki

Mój 4 arowy azyl... 21:24, 07 kwi 2018

Do góry
Jutro to pewnie się nie ruszę! Ale robotę popchnęłam do przodu, choć to dopiero nawet nie 1/3 całości obrobiona!
Zaczęłam ciąć róże i hortensje, na razie po kilka sztuk. Planowany oprysk miedzianem odłożony, bo wiało.

Ogrodowe kreacje 21:21, 07 kwi 2018

Do góry
Posadziłam tą azalię Melinę na rabacie z rodkami

Ogrodowe kreacje 21:18, 07 kwi 2018

Do góry
Na leśnej rabatce też rozkwitły

Ogrodowe kreacje 21:17, 07 kwi 2018

Do góry
Kolejne krokusiki zakwitły

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 21:16, 07 kwi 2018

Do góry
Dziewczyny, cieszę się że tak aktywnie dyskutujcie. Na poparcie tezy, że front powinien być atrakcyjny cały rok mogę Wam pokazać, ja nieatrakcyjne jest mój akurat teraz
Opitoliłam dziś w końcu rozplenice i jest pole, pole, łyse pole
Rozplenice cięłam piłą otrzymaną na czterdziestkę. Boska jest! Podobało mi się

Jedno sobie postanowiłam. Nie będę się spieszyć. Choćby całe lato miało być łyso, zrobię to z rozmysłem.
Tu ma być ogród :) 21:13, 07 kwi 2018

Do góry
U Zany morskie donice zrobiły furorę, a ja dziś widziałam całą kolekcję.

Na podłodze stoi model, który ja wybrałam do domu, słabo widać, może jutro zrobię fotkę jak już kwiatki w nich posadzę

I kule we wszystkich rozmiarach

Ogrodowe kreacje 21:12, 07 kwi 2018

Do góry
Luby pomyślał za mnie i cyknął bole bitwy
Na początku pracy wyglądało tak:

Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki 21:10, 07 kwi 2018

Do góry
sierotka napisał(a)
Aniu juz zakumalam

Z lekka coś zrobione dzisiaj a mianowicie miejsce na nasadzenia powstało a i trawnik dostał kanciki słynne
Foteczki nie za najlepsze .
Cd w przyszłym tygodniu

Ależ dużo zrobiliście! Gratuluję
Ja dzisiaj tez cały dzień trawnik zrywałem ale dużo, dużo mniej zrobiłem. W przyszłym tygodniu dalej działam.
Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 21:10, 07 kwi 2018

Do góry
troche zelastwa czyli co zrobic ze zlomem

a drewniane ksiazki dla rownowagi
...uDany ogród 21:02, 07 kwi 2018

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Danuś masz u siebie prawdziwy raj.

Basiu tak, to mój raj. Uwielbiam ten mój kawałek świata Czuję, że chcę tam być non stop i spędzić tam całe życie
Dziękuję

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 21:02, 07 kwi 2018

Do góry
gosika67 napisał(a)
Iza wiosna u Ciebie bardzo bogata, mnóstwo jej oznak, magnolia jak wygląda u Ciebie?

moj magnolia wyglada po przesadzeniu tak

mam nadzieje, zedobrze sie ma, choc taka ladna jak ta na wczesniejszej fotce nigdy nie bedzie. A ta wielka podziwiam co roku. Czasami bieg jest jest pod konniec kwietnia i wtedy magnolka w pelnym rozkwicie. To chyba najwieksza jaka znam.
Gutlandia 20:58, 07 kwi 2018

Do góry
Uff trawnik zasiany i podlany. Bolą wszystkie mięśnie. Od ponad tygodnia na raty grabiliśmy, wyciągaliśmy korzenie, śmieci i kamienie, wałowaliśmy, grabiliśmy i tak bez końca. Aż do dziś. Bolą nas wszystkie mięśnie. Zakwasy gorsze niż po siłowni. Na plaży nie będzie wstydu . Zdjęcia niestety nie zdążyłam zrobić zanim się zciemniło. Zrobię jutro.

Wczoraj poznałam Agatę z Krokusowego zakątka. Zwiedziłam kawałek ogródka, pozazdrościłam, no i oczywiście odebrałam patyczki . Większość wsadziłam do ziemi, część została w wodzie. Jutro doniczkowe wyjadą na dwór. Udało mi się znaleźć miejsce, w którym przez większość dnia jest cień. Mam nadzieję, że przeżyją. Jeszcze raz dziękuję i za patyczki i za mnóstwo dobrych rad.
Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 20:57, 07 kwi 2018

Do góry
a ta laczka mnie zachwycila

kolo takich zwariowanych narcyzow biegalam hihi tak sie do swiatla rwaly, ze przez plot przeszly

i widoczki
Skąpana w słońcu 20:54, 07 kwi 2018

Do góry
Witam Was kochani w piekny, wiosenny czas. miło, że do mnie zaglądacie.

weronika77, budzę się z zimowego snu

paula23, witaj w moich progach. Dziękuję za miłe słowa.

Bogdzia, jeżówki kazały Ci podziękować za miłe słowa. Bożenko zobacz ile pąków kwiatowych maja moje rodki. Gdyby tak wszystkie zakwitły to by był przedstawienie.

...uDany ogród 20:52, 07 kwi 2018

Do góry
Katkak napisał(a)
Królewicza mam, ale od przybytku głowa nie boli. A po hakim czasie się w tym małym oczku pokazaly?

...dokładnie
Chyba ze dwa lata było pusto, a potem ...i żaby, i traszki, i ważki, i nawet nartniki się pojawiły \
Doczekasz się!

...uDany ogród 20:43, 07 kwi 2018

Do góry
Katkak napisał(a)
Danuś może to głupie, ale żebyś wiedziala jak ja marzę o żabkach w moim oczku... ot, takie moje marzenie

Kasiu to nie jest głupie marzenie. Żaby są piękne
W moim poprzednim ogrodzie same przyszły do naszego mikro oczka, myślę że i u CIEBIE się pojawią. Marzenia się spełniają. Zawsze to dobrze mieć przy boku królewicza

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies