Szkoda tylko, że więcej deszczu nie było, a ile niezapominajek i fiołków już sie rozbiło, nawet klematis mi jeden już kwitnie, zapomniałam mu zdjecia zrobić Jest pięknie mojej Kropce też bardzo się podoba
Mnie bardzo pomogły pewne krople na bazie ziół i dieta i póki co przestało boleć ale masakra była, w dodatku tyle mam pracy zawodowej, że trudno mi to ogarnąć wszystko a pogoda tak piękna A kącik mysle dopiero jak go wykoncze i jak roślinki podrosną to będzie fajnie no i rozjasniło się
Strasznie szybko masz w tym roku rozkwit wszystkiego kawał pracy, będzie pięknie w sierpniu już nie do poznania. Tulipanowiec, jak zakwitnie, to i tak kwiaty trzeba wypatrywać, u mnie tak wysoko, że przez lornetkę oglądam
Kropka, fajna towarzyszka prac hakonki dorodne, Elaty dopełnia reszty. Mają się dobrze, pewnie synowa wpadnie niebawem po nie, buź
Za duży upał dziś na prace, przyszłam na odpoczynek, wszystko Irenko szaleje. Niezapominajki kwitną, bez tak juz prawie w kwietniu? No nie pamiętam tak szybkiej wiosny. Susza straszna ale nie chce gradu żadnego bo wiesz u mnie już kataklizmy różne były Dziś posadze też w koncu pnące róże bo dotarły już całe wyrośniete widać bez światła były Elaty bardzo tam będą pasować, wczoraj posadziłam też lawendy przy tym małym przejściu. Synowa wpadnie w tym tygodniu już w maju będzie dzwonić Miłej soboty, pogoda bajecznie piękna
Róże pączki mają
Kalina
Jarzmianki ładnie rosną, biała przesadziłam i widze, że w nowym miejscu już lepiej rośnie Gra kolorów teraz jest cudna, perukowce też już listki mają.
Faktycznie wiosne masz nie tylko piękna ale i bardzo wczesna. U mnie niezapominajki malutkie żadnego pączka jescze nie widac, rh te czerwone pąki maja nabrzmiałe ale jeszcze trzeba poczekac , za to kwitną mi inne rh.