Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 13:14, 19 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Kawał zaawansowanej wiosny masz

Już rodki???

Tak Kasiu, jutro już będzie czerwony dużo kwiatów miał
danuta_szwajcer 13:22, 19 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Danuś pięknie wszystko pędzi bo ciepełko i codziennie coś nowego w ogrodzie pokazuje swój urok buziolek

Szkoda tylko, że więcej deszczu nie było, a ile niezapominajek i fiołków już sie rozbiło, nawet klematis mi jeden już kwitnie, zapomniałam mu zdjecia zrobić Jest pięknie mojej Kropce też bardzo się podoba

Urszulla 18:39, 19 kwi 2018

Danusiu kawał roboty ale się rozjaśnił kącik

wszytko zachwyca naraz w tym sezonie a ja dziś znowu zwijam się z bólu i leżę. I nie mogę nawet podlać. A pikować miałam dziś i też nie mogę
danuta_szwajcer 19:02, 19 kwi 2018

Urszulla napisał(a)
Danusiu kawał roboty ale się rozjaśnił kącik

wszytko zachwyca naraz w tym sezonie a ja dziś znowu zwijam się z bólu i leżę. I nie mogę nawet podlać. A pikować miałam dziś i też nie mogę

Mnie bardzo pomogły pewne krople na bazie ziół i dieta i póki co przestało boleć ale masakra była, w dodatku tyle mam pracy zawodowej, że trudno mi to ogarnąć wszystko a pogoda tak piękna A kącik mysle dopiero jak go wykoncze i jak roślinki podrosną to będzie fajnie no i rozjasniło się
Milka 11:36, 21 kwi 2018

Strasznie szybko masz w tym roku rozkwit wszystkiego kawał pracy, będzie pięknie w sierpniu już nie do poznania. Tulipanowiec, jak zakwitnie, to i tak kwiaty trzeba wypatrywać, u mnie tak wysoko, że przez lornetkę oglądam
Kropka, fajna towarzyszka prac hakonki dorodne, Elaty dopełnia reszty. Mają się dobrze, pewnie synowa wpadnie niebawem po nie, buź
danuta_szwajcer 12:40, 21 kwi 2018

Milka napisał(a)
Strasznie szybko masz w tym roku rozkwit wszystkiego kawał pracy, będzie pięknie w sierpniu już nie do poznania. Tulipanowiec, jak zakwitnie, to i tak kwiaty trzeba wypatrywać, u mnie tak wysoko, że przez lornetkę oglądam
Kropka, fajna towarzyszka prac hakonki dorodne, Elaty dopełnia reszty. Mają się dobrze, pewnie synowa wpadnie niebawem po nie, buź

Za duży upał dziś na prace, przyszłam na odpoczynek, wszystko Irenko szaleje. Niezapominajki kwitną, bez tak juz prawie w kwietniu? No nie pamiętam tak szybkiej wiosny. Susza straszna ale nie chce gradu żadnego bo wiesz u mnie już kataklizmy różne były Dziś posadze też w koncu pnące róże bo dotarły już całe wyrośniete widać bez światła były Elaty bardzo tam będą pasować, wczoraj posadziłam też lawendy przy tym małym przejściu. Synowa wpadnie w tym tygodniu już w maju będzie dzwonić Miłej soboty, pogoda bajecznie piękna

Róże pączki mają

Kalina

Jarzmianki ładnie rosną, biała przesadziłam i widze, że w nowym miejscu już lepiej rośnie Gra kolorów teraz jest cudna, perukowce też już listki mają.
danuta_szwajcer 12:52, 21 kwi 2018

Rodek coraz bardziej czerwony, jutro już będzie piękny

Perukowce wszyskie już listki mają, a azalie jutro już będą w kolorach

Milka 13:24, 21 kwi 2018

I masz, wszystko na raz, jak w Anglii, pąki róż, szok, a czosnki jeszcze nie kwitną
Urszulla 15:23, 21 kwi 2018

Robisz piękne zdjęcia
Bogdzia 22:03, 21 kwi 2018

Faktycznie wiosne masz nie tylko piękna ale i bardzo wczesna. U mnie niezapominajki malutkie żadnego pączka jescze nie widac, rh te czerwone pąki maja nabrzmiałe ale jeszcze trzeba poczekac , za to kwitną mi inne rh.