Miłkowo - sezon 2016-2022
08:02, 06 mar 2018
Gierczusia
Elu witaj
Śnieg mnie nie zmęczył, bo go nie było, ale mrozy dały popalić
Idzie ciepło
Oliwka
Była dobra pogoda, to działałam, zaraz koło +15, to biorę się za cięcie hortensji
Tulipany tez czuby wylazły, zmrożone, co będzie zobaczymy, reszta ok w ogrodzie, ale koloru brak, popada, to nam wszystko odżyje
Moje hortensje całe mrozy w donicy i nieokryte, ciekawa jestem czy odpalą, twoja na bank wyda kwiaty, będę krzyczeć o cięciu
buziaki
Mala_MI
w lutym i marcu mam najmniej zdjęć, nie ma co focic, bo tylko zielone
buź
Madżenka
Idą plusy i deszcze, cieszmy się
Zarz szał zakupów, mam na mojej liście złote ostrokrzewy na żywopłot, kolejna zmiana i laurowiśnie
ściskam
Gosia
ja jestem, to teraz Wy przepadłyście
buziaki
Abiko
Zapowiada się, zobaczymy jak z realizacją, ogrodowo mniej mam robót, innych mnóstwo, buziaki
Agania
Wiem, że u ciebie troski ze zwierzakami, przykro mi, mnie tez to czeka.
dlatego dumam, czy w przyszłości będę jakieś mieć. To jednak ciężkie przeżycia, buziaki
i czekam na nie
porosły, w tym roku 2 lata im stuknie
Elu witaj
Śnieg mnie nie zmęczył, bo go nie było, ale mrozy dały popalić
Idzie ciepło
Oliwka
Była dobra pogoda, to działałam, zaraz koło +15, to biorę się za cięcie hortensji
Tulipany tez czuby wylazły, zmrożone, co będzie zobaczymy, reszta ok w ogrodzie, ale koloru brak, popada, to nam wszystko odżyje
Moje hortensje całe mrozy w donicy i nieokryte, ciekawa jestem czy odpalą, twoja na bank wyda kwiaty, będę krzyczeć o cięciu
Mala_MI
w lutym i marcu mam najmniej zdjęć, nie ma co focic, bo tylko zielone
Madżenka
Idą plusy i deszcze, cieszmy się
Zarz szał zakupów, mam na mojej liście złote ostrokrzewy na żywopłot, kolejna zmiana i laurowiśnie
Gosia
ja jestem, to teraz Wy przepadłyście
Abiko
Zapowiada się, zobaczymy jak z realizacją, ogrodowo mniej mam robót, innych mnóstwo, buziaki
Agania
Wiem, że u ciebie troski ze zwierzakami, przykro mi, mnie tez to czeka.
dlatego dumam, czy w przyszłości będę jakieś mieć. To jednak ciężkie przeżycia, buziaki
i czekam na nie
porosły, w tym roku 2 lata im stuknie