Muszelko bardzo dziękuję!
Kochana bardzo kocham mój ogród i kochałam dom, teraz musze sobie stworzyć nowe miejsce na ziemi. Myślałam, że to będzie dom w ogrodzie, ale widać ma być inaczej.
Będzie ciasno, ale po mojemu. Bardzo po angielsku i z wykorzystaniem wszystkich moich zgromadzonych gadżetów. Teraz moje dodatki leżą w pudłach, a ja do nich wzdycham.
W sercu póki co smutno, ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni
Bardzo dziękuję za serdeczne życzenia, teraz jest czas ich spełniania może i moje kiedyś się ziszczą!
Moje gadżety
I to wszystko i wiele innych czeka cierpliwie na swoje miejsce w moim domu
Dzisiaj byłam na zakupach, chciałam dokupić jeszcze coś z ozdób świątecznych do domu, ale w sumie nic ciekawego nie było, niby wszystkiego pełno, ale nic nie wpadlo mi w oko,więc dokupiłam tylko ledowe światełka i tak ozdobilam stół w salonie
Dziewczyny może macie jakieś sprawdzone namiary na allegro na lampki zewnętrzne? Potrzebuję powiesić przed domem
Ja też ale póki co dwa mi na razie starcza na więcej miejsca nie mam w niedzielę robiłam z dziećmi kolejne pierniczki, część z nich została schowana już na święta, a część została powieszona na choince, oto efekty moich chłopaków pracy