Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród z wilkiem zamkn. 19:32, 08 gru 2017

Do góry
Magleska napisał(a)

To dobrze ,że nie wygląda jak w biurze hihi ....trochę tam podokładalam.... chociaż na codzień lubię jak najmniej pierdolek kurzołapaczy ,bo sprzątanie łatwiejsze

Matuniu jak piękniutko i równiutko, czuję się jakaś niedorobiona przy tobie. Muszę jutro podziałać, żeby choć troszeczkę Ci dorównać
Słoneczny Ogród 19:19, 08 gru 2017

Do góry
SlonecznyOgrod napisał(a)

Dziękuję za pochwały ogrodu i bombeczek, lubię robić dekoracje, robię je z przyjemnością i tak jakos mi to idzie jako tako po japońsku

U mnie jeszcze takiego śniegu nie było i tylko raz jedyny raz był mróz z szadzią i dobrze, że nacykałam fotek , bo na prawde mi sie podobaja. Ale od tamtej pory juz nie było mrozu , który by jeszcze z rana błyszczał. Parę razy wieczorem temperatura spadła poniżej zera, ale w nocy sie ocieplało i szronu nie było.
Tak więc w ogrodzie moim teraz nie ciekawie, nie mam co pokazywać.
I sama nie wiem czy chcę ten śnieg czy nie No bo oprócz odśnieżania jeszcze na drogach może byc niebezpiecznie.
Jak przyjdzie prawdziwa zima to też sie okaże czy akumulator czasami nie do wymiany.

Tak naprawdę lubie tylko wiosnę i lato, nawet jesieni nie lubię.
Jesienią cieszą mnie dekoracje, które robię i tak mi umilaja ten czas...
Bombka wykonana metodą kanzashi

Ja śniegu nie chcę, ślisko, błoto zimno. Na razie powyżej zera U nas a w przyszłym tygodniu nawet 9 stopni.
Ta bombka jest przepiękna, taka precyzyjna, doskonała. Masz zręczne rączki
Słoneczny Ogród 18:29, 08 gru 2017

Do góry
Lulilaj napisał(a)
Bombki pierwsza klasa .
Śniegiem też chętnie się podzielę bo pada już drugi dzień

Dzięki bombki u mnie cały czas w natarciu
No to praktycznie juz wszędzie ten śnieg zawitał U Ciebie to woj. podkarpackie to jak najbardziej wypada żeby był ja moze jeszcze poczekam
Sezon 2017 u Hanusi 18:23, 08 gru 2017

Do góry
Ja przez 10 lat miałam w pokoju pomarańczowy jasny, i mi już tak zbrzydł, że już musiałam zmienić.

Był taki

a jest taki

http://www.wszystko.pl/produkty/easy-care-k-b-finska-sauna-matt-2-5l-dulux,322075,45180
Słoneczny Ogród 18:20, 08 gru 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Normalnie u Ciebie wiosna ślicznie jeszcze ,a u mnie biało i sypie nadal , chcesz trochę ? Już 2 razy dziś odśnieżałam i rano przed pracą też pewnie będę musiała gimnastyka poranna mnie czeka
Ps. Przepiękne te bombeczki Twoje zdolna jesteś bardzo

Dziękuję za pochwały ogrodu i bombeczek, lubię robić dekoracje, robię je z przyjemnością i tak jakos mi to idzie jako tako po japońsku

U mnie jeszcze takiego śniegu nie było i tylko raz jedyny raz był mróz z szadzią i dobrze, że nacykałam fotek , bo na prawde mi sie podobaja. Ale od tamtej pory juz nie było mrozu , który by jeszcze z rana błyszczał. Parę razy wieczorem temperatura spadła poniżej zera, ale w nocy sie ocieplało i szronu nie było.
Tak więc w ogrodzie moim teraz nie ciekawie, nie mam co pokazywać.
I sama nie wiem czy chcę ten śnieg czy nie No bo oprócz odśnieżania jeszcze na drogach może byc niebezpiecznie.
Jak przyjdzie prawdziwa zima to też sie okaże czy akumulator czasami nie do wymiany.

Tak naprawdę lubie tylko wiosnę i lato, nawet jesieni nie lubię.
Jesienią cieszą mnie dekoracje, które robię i tak mi umilaja ten czas...
Bombka wykonana metodą kanzashi

Blaski i cienie nowego życia 18:06, 08 gru 2017

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i proszę,trawka gałązki i bombki.Prosto i ładnie,można? Buziak Ula

I trochę światła wieczorową porą

Słoneczny Ogród 17:57, 08 gru 2017

Do góry
effka napisał(a)
Pracowchłonne te bombeczki, takie na bogato Pozdrawiam i życze przyjemnej i sprawnej pracy.
Zdjęcia ogrodowe jak u mnie prawie wiosenne

Dziekuję

No właśnie grudzień, a tu zimy nie widac

Blaski i cienie nowego życia 17:54, 08 gru 2017

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Trawka za oknem świetnie wygląda, dom już przystrojony, a ja dopiero porządki zaczynam

Też jutro porządki będę robiła a dziś się trochę świecą dekoracje

Gożdzikowa - wiejski ogród 17:10, 08 gru 2017

Do góry
Mirko to astry chinskie pomponowe...

Takie z oczkiem,ładne są

Bawarka 16:51, 08 gru 2017

Do góry
Kasiek napisał(a)
Dzisiaj byla akcja (...)

(...)

Niesamowite! I bez piórek i zawieszek cudnie śnieżynkowe.
Gożdzikowa - wiejski ogród 16:17, 08 gru 2017

Do góry

co to za cudo? chryzantema? zimuje?
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 16:07, 08 gru 2017
Do góry
popcorn napisał(a)
Madzia, buziolki

To się nazywa perfekt spakowanie,podziwiam.
Małymi kroczkami do celu... 14:52, 08 gru 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Ojjjj .... to miałaś tydzień ..... ale ważne ,że już w domku i zdrowe maluchy
Śliczne te krasnale .... a na taras też na razie nie mam pomysłu ,trochę szukam na pinterescie ....i na razie nie wiem ....u mnie też ogólnie wieje mocno .....
Renifer świecący fajowy ....może jeszcze jakieś bombki duże świecące postaw ..... ja chcę lampkami dom obwiesić ,jeszcze myślałam a takim projektorze laserowym , co np gwiazdki błyskają na elewacji...... szukam białych ,bo narazie w sklepach to takie na zielono i czerwono świecące tylko widziałam

Ozdobienie tarasu poszło póki co w odstawke, póki co wczoraj jeszcze sadziłam resztę tulipanow trochę późno, ale nic nie zrobię, człowiekowi wiecznie czasu brakuje, a dzisiaj z dzieciaczkami ubralismy choinkę, uwielbiam ten czas

Ogród pod lasem 14:28, 08 gru 2017

Do góry
Mały updacik

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:00, 08 gru 2017

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:00, 08 gru 2017

Do góry
Pola herbaciane dla nie nr 1 na Sri Lanka. Przepiękne spacer 8 km na wysokości 1600m czasem dosłownie z głową w chmurach
Podmiejski ogródek 13:49, 08 gru 2017

Do góry
A plan jest taki:

(zamiast zwykłego painta mam teraz jakiegoś 3D - nie znoszę go!)

Stół postawiony równolegle do okna. Z dwóch stron siedziska: jedno przylepione do ściany, a drugie do wyspy. Wyspę można obejść z dwóch stron.
Podmiejski ogródek 13:47, 08 gru 2017

Do góry
A co mi tam.
Pokażę.
Pięć lat temu kuchnia wyglądała tak:

Krzesła i stół z poprzedniego domu, miały być do wymiany - nadal stoją
Jedne drzwi przemalowałam na biało, a drugie zamieniłam na podwójne i za nimi zrobiłam wnękę na mini spiżarnię.
Ogród pod Górą 13:24, 08 gru 2017

Do góry
Rozmaryn ma już drugi sezon
Ogród pod Górą 13:18, 08 gru 2017

Do góry
Troszkę fotek z byłego ogrodu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies