makadamia
08:01, 20 mar 2018
Aniu, przepraszam - nie wiem czemu nie zajarzyłam, że ta rabata z prawej strony też jest nie do ruszenia. Myślałam, że tam nie ma obrzeża i że w związku z tym likwidację tego jednego kółka jakoś przeżyjecie
.
Po wczorajszym rysunku Ewy, a przed Twoim wpisem, narysowałam jeszcze jedną wersję do przemyślenia:
Zrobić jedną wielką rabatę (wycinanie świerków jak najbardziej aktualne
) a w jej przewężeniu wpasować placyk. Nie będzie okrągły i trochę dalej od tarasu, za to przejście w dwie strony będzie wygodniejsze
. Placyk nie musi mieć takiego idealnie prostego kształtu
. Do rozważenia jako jedna z opcji.
Jeśli wolisz dwie rabaty, tak jak narysowała Ewa, to placyk mimo wszystko polecałabym przesunąć wgłąb rabaty - między świerki. Jak będzie trochę odsunięty od kostki, będzie lepiej wyglądał. Okrągły, granitowy placyk obok kostki w linii prostej? Jestem na nie

Po wczorajszym rysunku Ewy, a przed Twoim wpisem, narysowałam jeszcze jedną wersję do przemyślenia:

Zrobić jedną wielką rabatę (wycinanie świerków jak najbardziej aktualne

Jeśli wolisz dwie rabaty, tak jak narysowała Ewa, to placyk mimo wszystko polecałabym przesunąć wgłąb rabaty - między świerki. Jak będzie trochę odsunięty od kostki, będzie lepiej wyglądał. Okrągły, granitowy placyk obok kostki w linii prostej? Jestem na nie