Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:38, 18 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Moja tesciowa tez jest dobra pozorantka ja wolalabym szczerosc

Nasza babcia,nomen omen mama tesciowej,ma 94 lata i gdy widziala nasz pierwszy wianek jeszcze gdy mieszkalismy w bloku byla oburzona ze takich zwyczajow w tej rodzinie nie ma a teraz jest najwieksza miłosna czka moich dekoracji i nic nie umknie jej uwadze.az milo sluchac od niej pochwal i na jej drzwiach zawisl bozonarodzeniowy wianek ode mnie

Asiu już kilka razy czytałam o tej Waszej wspólnej babci i szczerze zazdroszczę-nic tak nie cieszy jak szczera pochwała potwierdzona działaniem czyli wiankiem na drzwiach babci. Jesteś szczęściarą
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:55, 18 mar 2016

Do góry
Czysta awangarda w stokrotkowej postaci
Bardzo fajny pomysł na wiosenne drzewo '

malkul napisał(a)

pokazywałas wianek u siebie? nie kojarzę

Cudza robotą to się tak słabo chwalić.
I na razie wianek rozwalony, biedaczek czeka aż mnie wyrzuty sumienia rusza i go skleję.
Typografia ogrodu 12:45, 18 mar 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Dawno nie zaglądałam Justynko, ale widzę że trzymasz formę
Ozdoby świateczne cudne, i takie w twoim stylu
Twój wianek z piórkami i jajkami mnie zainspirował, mam na tarasie jeden niewydarzony wianek od grudnia, tzn. sama baze, troche mu gałązki sterczy na boki ale może dałoby sie go zaaranzowac na wielkanocny.....
Buziaki!
przechrzcilas mnie Gosi och jak ja lubiebjakbktos pisze ze go czyms zainspirowalam.bardzo to mile.bo to ja czesto szukam inspiracji.a wianek to nic trudnego.jesli masz juz baze to tym bardziej.
Typografia ogrodu 12:05, 18 mar 2016

Do góry
Dawno nie zaglądałam Justynko, ale widzę że trzymasz formę
Ozdoby świateczne cudne, i takie w twoim stylu
Twój wianek z piórkami i jajkami mnie zainspirował, mam na tarasie jeden niewydarzony wianek od grudnia, tzn. sama baze, troche mu gałązki sterczy na boki ale może dałoby sie go zaaranzowac na wielkanocny.....
Buziaki!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:43, 18 mar 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
Nadrobiłam zdjęcia - cudne! Iryski już zapisałam na listę zakupów.
Bordo widzę po raz pierwszy i już je kocham

Wianek słodki. Miałam robić, ale w poszukiwaniu inspiracji zawędrowałam na Pakamerę i... Przepadłam przy jednym i kupiłam. Przyjechał, tak go przestawiałam z kąta w kąt zamiast powiesić, że mi spadł i się rozwalił Więc jak widać, klejenie było mi pisane w tym roku - będę go składać do kupy

Co do tulipanów - moich nie wykopuję i kwitną. Ja nie wykopuję żadnych cebul. Na bank do jesieni bym zapomniała co jest co i gdzie je położyłam Jak na razie wszystko kwitnie, zobaczymy w tym roku.

pokazywałas wianek u siebie? nie kojarzę
Typografia ogrodu 10:24, 18 mar 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
Asiu wianek z przepiórczymi jajkami i piórkami cudnylobię taki klimat, mam nadzieję że gniewać się nie będziesz jak pomysł Ci ukradnę? miałam gości w święta nie mieć a tu się już zapowiedzieli, mus trochę chatkę udekorować, i musi być szybko i przyjemnie pogoda ci dopisuje?
pewnie ze sie nie pogniewam.kopiuj fo woli.na zdrowie.ja mam zamiar wypoczywac wiec gosci nie przewiduje.ale dekoracji troszke tak co do pogody to slonka u nas dzis juz nie ma.ale zawsze mogl padac snieg a nie pada
Typografia ogrodu 08:43, 18 mar 2016

Do góry
Asiu wianek z przepiórczymi jajkami i piórkami cudnylobię taki klimat, mam nadzieję że gniewać się nie będziesz jak pomysł Ci ukradnę? miałam gości w święta nie mieć a tu się już zapowiedzieli, mus trochę chatkę udekorować, i musi być szybko i przyjemnie pogoda ci dopisuje?
Typografia ogrodu 00:05, 18 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Odpowiedz jest najprostrza z mozliwych-zbieram.te na duzy wianek to takie lezace na ziemi w zagajniku brzozowym.polamane.
Ale do plecionych mniejszych wianki używam tych najdrobniejszych brzozowych np w takim wianku.to bardzo wdzieczny material.

Cudo!
Typografia ogrodu 22:22, 17 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ładny ten wianek dla klientki, ale u Ciebie zawsze wszystko ładne.
nie zawsze.ale tego nie pokazuje
Typografia ogrodu 22:15, 17 mar 2016

Do góry
ładny ten wianek dla klientki, ale u Ciebie zawsze wszystko ładne.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:03, 17 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ja już nikogo nie będę ćwiczyć ale czekam na reakcję Twojej teściowej

Pamiętacie jak kiedyś opisywałam pierwsze wianki bożonarodzeniowe mojej mamy?
Mama często wyjeżdzała do Niemiec i stamtąd przywiozła pierwszy wianek, który zawisł na naszych drzwiach. Komentarzy i drwin nie było końca...To było 30 lat temu...a dzisiaj prawie na każdych drzwiach wiszą i co cieszy, ze nie tylko z okazji Bożego Narodzenia.
Może i kiedyś doczekamy się czasów, że naturalne dekoracje i rękodzieło będzie przychylniej odbierane...

Moja tesciowa tez jest dobra pozorantka ja wolalabym szczerosc

Nasza babcia,nomen omen mama tesciowej,ma 94 lata i gdy widziala nasz pierwszy wianek jeszcze gdy mieszkalismy w bloku byla oburzona ze takich zwyczajow w tej rodzinie nie ma a teraz jest najwieksza miłosna czka moich dekoracji i nic nie umknie jej uwadze.az milo sluchac od niej pochwal i na jej drzwiach zawisl bozonarodzeniowy wianek ode mnie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:55, 17 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ja tez mam zamiar dac jajo tesciowej by pocwiczyc jej gust

Ja już nikogo nie będę ćwiczyć ale czekam na reakcję Twojej teściowej

Pamiętacie jak kiedyś opisywałam pierwsze wianki bożonarodzeniowe mojej mamy?
Mama często wyjeżdzała do Niemiec i stamtąd przywiozła pierwszy wianek, który zawisł na naszych drzwiach. Komentarzy i drwin nie było końca...To było 30 lat temu...a dzisiaj prawie na każdych drzwiach wiszą i co cieszy, ze nie tylko z okazji Bożego Narodzenia.
Może i kiedyś doczekamy się czasów, że naturalne dekoracje i rękodzieło będzie przychylniej odbierane...

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:21, 17 mar 2016

Do góry
kasiek napisał(a)
Wianek przesliczny zdolniaszko Chyba zamówię sobie taki u Ciebie bo mnie cierpliwości nie starcza

Kasieńko jak tylko znajdę czas, ale muszę mieć materiały do wiankowania
Typografia ogrodu 19:59, 17 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Odpowiedz jest najprostrza z mozliwych-zbieram.te na duzy wianek to takie lezace na ziemi w zagajniku brzozowym.polamane.
Ale do plecionych mniejszych wianki używam tych najdrobniejszych brzozowych np w takim wianku.to bardzo wdzieczny material.

Mistrzostwo! Prosty, delikatny, elegancki.
Kocham Twoje dekoracje
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:09, 17 mar 2016

Do góry
Wianek przesliczny zdolniaszko Chyba zamówię sobie taki u Ciebie bo mnie cierpliwości nie starcza
Typografia ogrodu 18:19, 17 mar 2016

Do góry
Kasia73 napisał(a)

Przepiękny wianek PODZIWIAM
Jak prace budowlane?

Dziekuje.choc to nie moje kolory to klientow mam o roznych gustach i staram sie sprostac.

Prace budowlane chwilowo maja przestuj bo musza mury dobrze wyschnac.ale cos tam ogrodowego dzialamy
Typografia ogrodu 18:10, 17 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Przepiękny wianek PODZIWIAM
Jak prace budowlane?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:06, 17 mar 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Dziękuję bardzo
Taki ładny mech szukam w lesie na drzewach
Dziewczyny też kupują w CO albo na giełdzie.

Kurcze że ja nie mam w pobliżu takich drzew omszonych ech. A dużo trzeba tych drzew obedrzeć żeby mieć na jeden wianek?U mnie nigdzie w CO nie widziałam. Może widziłaś w jakiś sieciowych marketach?
Lawendowy zawrót głowy 17:44, 17 mar 2016

Do góry
Piękny wielkanocny wianek zrobiłaś
Stokrotki wokół tarasu wyglądają elegancko
Typografia ogrodu 15:46, 17 mar 2016

Do góry
Asiuniaa napisał(a)
Świetne dekoracje.same zdolniachy na tym forum.skąd bierzesz te galazki brzozowe.piekne te wianki pleciesz.mozesz coś podpowiedzieć?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies