Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 08:43, 18 mar 2016

Asiu wianek z przepiórczymi jajkami i piórkami cudnylobię taki klimat, mam nadzieję że gniewać się nie będziesz jak pomysł Ci ukradnę? miałam gości w święta nie mieć a tu się już zapowiedzieli, mus trochę chatkę udekorować, i musi być szybko i przyjemnie pogoda ci dopisuje?
Asiuniaa 09:00, 18 mar 2016

blyxa napisał(a)

Gołe wianki, bez niczego widziałam w Pepco. Tylko grube są - musowo dokleić dekorację, bo same z siebie smutno wyglądają.

Przyznaję, że mnie cudze (i takie ładne) rękodzieło też inspiruje. Ja lubię dłubać ale talentu do tego raczej nie mam A jak sobie pooglądam, to zaraz się odzywa gdzieś w duchu "oj tam, dla samej frajdy robienia warto"

A gdzie kupujesz? U mnie stacjonarnie niet Więc jeśli ktoś ma sprawdzonych dostawców internetowych to chętnie przygarnę.

Dziękuję za newsa , zajrzę do pepco i potraktuję jako bazę
iwka 09:09, 18 mar 2016

Asiuniaa napisał(a)

w pasmanteriach i sklepach papierniczych też można kupić
Kacha123 09:34, 18 mar 2016

Nadrobiłam, smaka na gulasz sobie zrobiłam i do zajęć popędziłam
Całuski!
blyxa 09:51, 18 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
nie wiem jakie sa w P...ale mi sie gole (wianki oczywiscie) coraz bardziej podobaja.i prywatnie w strone minimalizmu skrecam coraz bardziej.

W zakresie gołych wianków to takie potargane, luźno splatane, chude to też lubię w wersji rozebranej. A takie grube, z ciasnym splotem to jednak fajniej jak coś na sobie mają. Ale kwestia gustu
Zresztą ja widzę, ze gust mi się zmienia z wiekiem. Kiedyś nie rozumiałam, co ludzie widza np. w takim stylu prowansalskim, a dziś już spoglądam na niego dużo łaskawiej

A tak ogólnie to ja z kawą przyszłam a tu ciągle o jedzeniu! Weźcie przestańcie - zdecydowałam się wreszcie na zakup wolnowaru i teraz dumam, co w nim zrobić, bo głupio aby tak stał nieużywany
nawigatorka 10:22, 18 mar 2016

Juzia napisał(a)
Do gulaszu najlepszy szybkowar.... pół godziny do godziny i wołowinka się rozpływa!
szybkowaru brak
nawigatorka 10:24, 18 mar 2016

amelia_b napisał(a)
Asiu wianek z przepiórczymi jajkami i piórkami cudnylobię taki klimat, mam nadzieję że gniewać się nie będziesz jak pomysł Ci ukradnę? miałam gości w święta nie mieć a tu się już zapowiedzieli, mus trochę chatkę udekorować, i musi być szybko i przyjemnie pogoda ci dopisuje?
pewnie ze sie nie pogniewam.kopiuj fo woli.na zdrowie.ja mam zamiar wypoczywac wiec gosci nie przewiduje.ale dekoracji troszke tak co do pogody to slonka u nas dzis juz nie ma.ale zawsze mogl padac snieg a nie pada
nawigatorka 10:25, 18 mar 2016

Asiuniaa napisał(a)

forum to skarbnica to informacji i to na zywo.jak centrum prasowe
nawigatorka 10:25, 18 mar 2016

iwka napisał(a)
w pasmanteriach i sklepach papierniczych też można kupić

Prawda.choc to miejsce na pojedyncze zakupy.na gieldzie jednak znacznie taniej
nawigatorka 10:26, 18 mar 2016

Kacha123 napisał(a)
Nadrobiłam, smaka na gulasz sobie zrobiłam i do zajęć popędziłam
Całuski!