To u ciebie lodu nie było czy grzałka była. U mnie lód na 30 cm, ale też widzę że żyją podpływają do przerembla.
Kupiłam sweter i buty. Mam wysokie podbicie więc trudno mi jest coś kupić tylko ara mnie zadawala bo oprócz rozmiaru nawet połowę to ma jeszcze na te gość nogi. W szpilkach nie chodzę a tak mi się podobają bo noga nie do szpilek. Mam nogę na niemieckie kopyto i tylko niemieckie buty noszę i kupuję nie jak potrzebuje tylko jak dostanę.
Jest to duży problem dla mnie. Co noga to inny problem,
Dziś dostałam przesyłkę od W. Legutki dalie pomponikowe i rabatowe niskie. Karpy bardzo duże i dobrej jakości.
Jutro posadzę do doniczek i w domu postawię by nie zmarnować.
to karpy tylko słabo chwyciłam zdjęcie a drugiego nie mam.
Co roku na Dzień Kobiet Zbyszek przywoził mi bratki. W ten sposob zaczynaliśmy wiosnę. W tym roku objechał sklepy ogrodnicze i bratków nie kupił. Wiosna się spóźnia tym razem.
Są więc kolejne róże i wiosenne prymulki.
Wszystkiego naj, kobietki
Pięknych ogrodów, słońca i pachnących rabat.
Superfosfat działa na system korzeniowy, zwiększa przyrosty tych drobnych korzonków.
Bukszpany przesadzałam rok temu i ich kolor już jesienią wskazywał, że mają problemy z pobieraniem składników odżywczych. Użyłam go interwencyjnie.
A saletrzak to nawóz z bardzo dużą zawartością azotu. Trawa mi się pięknie zagęściła. Wychodzi taniej niż nawóz wieloskładnikowy.
Azofoska jest dosyć drogą, dlatego używam jej tylko na rabatach.
Danusiu, lubię zaglądać na Twój wątek, chociaż nie zawsze zostawiam ślad .
Ja już tak mam - jestem obserwatorem...i myślę, że wszyscy są tacy
Pozdrawiam
Czyściec rok temu tez taki miałam i nim do niego z robota doszłam to już był piękniusi, a tego w ogóle nie było widać, chyba żeby głęboko pod nowymi liśćmi grzebać, więc nie grzebałam Po co sobie roboty dodawać
One w grupie fajnie wyglądają przesadź tak, by wyższe były z tyłu i po kłopocie Mam je też w innych miejscach, ale nie w tak energetycznym kolorze, a i tak czekam, aż się wzmocnią i zaczną dobrze wyglądać