Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Urszulla 20:15, 08 mar 2018

Szczygieł ma piękne zbliżenie. Maskę założył czerwono-czarną na tą okazję
sylwia_slomc... 20:15, 08 mar 2018

Katkak napisał(a)
oko w oko z dzięciołem

a tu prawdziwa niespodzianka, w sam raz na Dzień Kobiet - szczygieł . Dopiero drugi raz widziałam szczygła w swoim ogrodzie

Cudne i dzięcioł i szczygieł ten drugi to rzadko widywany
sylwia_slomc... 20:17, 08 mar 2018

Piękne zdjęcia i koloru moc, u mnie już oczko puściło całkiem.
Bogdzia 20:30, 08 mar 2018

Kasiu zdjęcia szczygłów , dziecioła, oczaru ,mchów i wszystkie pozostałe śliczne. Co do rh to Ewa -Nallar ma racje ale podlewanie na razie nie pomoże bo ziemia zamarznięta i rh nie mogą pobierac wody, chyba ze u Ciebie jest inaczej.Mimo to nic im się złego nie dzieje, jeśli się martwisz możesz w słoneczny dzień czyms nakrywac, możesz tez liście opryskac wodą ale ma padac wiec moze nie potrzeba tego robic. Może tak byc że bedą wymagały oprysku nawozami dolistnymi ale na razie za wczesnie by to zrobic.Troche trzeba poczekac.Nie spiesz się tez z obcinaniem lisci ciemierników bo w razie przymrozków chronią pąki kwiatowe, ja wycinam dopiero jak kwiaty juz dosc wysoko wyrosną.Ciesze sie ze te zdjecia tak fajnie Ci wychodzą i ze masz coraz więcej gatunków ptaków, super.
koliber 21:21, 08 mar 2018

Cześć Kasiu Ja u siebie również cieszyłam się wspaniałym, wiosennym słońcem Udało mi się nawet coś porobić
Pozdrawiam
jolanka 21:54, 08 mar 2018

Szczygieł cudny. Może jeszcze przyleci Pilnuj
Ewa777 22:21, 08 mar 2018

Kasiu, to TY nie masz już śniegu? U mnie nadal leży! Wiosny nie widać
Normalnie zazdroszczę tych wszystkich pączków wychodzących z ziemi.
Moje rh jeszcze w gorszym stanie - wszystkie listki zwinięte w rulonik.
Urszulla 23:10, 08 mar 2018

Katkak napisał(a)

oczar wciąż piękny

buki zachwycają mnie także i w tej wersji

Zachwycam się tymi zdjęciami. Oczka nie mogę się doczekać.
Milka 06:18, 09 mar 2018

Oczar i ptaszki, mnie oczarowal
Katkak 06:41, 09 mar 2018

Bogdzia napisał(a)
Kasiu zdjęcia szczygłów , dziecioła, oczaru ,mchów i wszystkie pozostałe śliczne. Co do rh to Ewa -Nallar ma racje ale podlewanie na razie nie pomoże bo ziemia zamarznięta i rh nie mogą pobierac wody, chyba ze u Ciebie jest inaczej.Mimo to nic im się złego nie dzieje, jeśli się martwisz możesz w słoneczny dzień czyms nakrywac, możesz tez liście opryskac wodą ale ma padac wiec moze nie potrzeba tego robic. Może tak byc że bedą wymagały oprysku nawozami dolistnymi ale na razie za wczesnie by to zrobic.Troche trzeba poczekac.Nie spiesz się tez z obcinaniem lisci ciemierników bo w razie przymrozków chronią pąki kwiatowe, ja wycinam dopiero jak kwiaty juz dosc wysoko wyrosną.Ciesze sie ze te zdjecia tak fajnie Ci wychodzą i ze masz coraz więcej gatunków ptaków, super.

Dzięki Bozenko, jesteś jak zwykle niezawodna . Moja miłość do ptaków to Twoja zasługa.