Gabi jesteś wielka mimo że malutka Kofam za te zakupy.
Wiesz że najbardziej lubię graby i bukszpany wg mnie te graby będą zdecydowanie lepsze niż wisienki. Podkrzesasz je wiosną a bukszpany idelanie wystrzyżone i ah ten cisek. Miodzio. To będzie Twoja ulubiona rabata!!!
Umbrelką chyba się nie przejmuj, wisnie zawsze się tak wybrawiają od mrozów. Tylko juź nie przesadzaj z podlewaniem....
Sebciu to co pisze. Gabi jest baaaaardzo trafne!!! Gdybym miala teraz podejmować deycję a nie 25 lat temu, z moim rozumem, wybrałabym wolny zawód...... Mimo że nie narzekam.....
Ponadto studiować ekonomię 25 lat temu gdy studia wybierało 14% maturzystów to nie to samo co 47% aktulnie...
Mój ogrod dokładnie 3 lata temu.
Wyrównaliśmy teran i zostały ułożone obrzeża z kostki granitowej... Chwilowo nie było chwastow... Wiosną poszalały znów na całego....
Izuś carex morrowi to nie trawka, odkrylam to rok temu i też była zdziwona zimą cieszy moje oczy więc dobrze trafiłaś mimo woli
Ale czy pozostałe carexy to trawa muszę zgagłebić sie w tajniki wiedzy Ja nizmiennie czekam, aczkolwiek ciepliwie, na Twoje zmiany ogrodowe
Sąsiedzi już za moim przykładem zageszczają rabaty a co będzie gdy za plot wyjdę ??? Ale to dopiero wiosną
Ja lubie ogrod jesienią... Tak za dwa tygodnie....wytnę wszystkie byliny i zostaną same zimozielone i trawy tak lubię. Najbardziej lubię tę zmienność przyrody, odpowiada mojemu charakterowi
Bogda ten prostokąt jest na żwirek, gabiony z siedziskami, pergole drewniano-metalową i kącik do biesiadowania.... Kiedyś..".
Warzywka są za garażem. Cel na wiosnę 2014 doprowadzić do stanu nadającego się do focenia....