Sebek... Ten prezent , to też może byc mała podpowiedż dla rodziców uczniów przed przyszłym Dniem Edukacji .. Koszt niewielki , a radocha ogromna
Tosiu.. Miło Cię widzieć po przerwie ... Praktyczne prezenty chyba są najlepszejsze ... Ale tego sobie chyba w sali na pamiątkę powieszę ... Tylko czy mi czekoladki nie zeżrą ??
Kindziu... Dzięki ,że mnie wyręczyłaś w czasie mojej nieobecności ... Buziaki
Ja też taki ze stropodachem widzę w najśmielszych marzeniach Ale wiem, że w moich regionach jest to niepraktyczne, bo już widzę 1,5 metra śniegu na dachu Wrocław to całkiem co innego, bo tam u was śniegu mało Ale takie nowoczesne domy coraz częściej pojawiają się w Polsce co mnie cieszy, bo można sobie powzdychać
Sebek ja zachorowałam na płaski dom, taki jak z danusiowego nowego projektu.... Albo taki jak na Ślasku Katti... Już myśle... Ale musiałabym zmienić prace na Warszawe..... Ale na emerytirze bedę miała nowy dom
Widzisz - trochę świeżego powietrza dziś zaczerpnąłem i od razu dobre pomysły podsuwam
Poczytałem o Twoich oknach i współczuję - ale jakbym miał możliwość to machnąłbym sobie taką ścianę na domu bez zastanawiania
Jak pomalujesz to możesz mieć nawet fioletowe Bordo bardzo tam pasuje, ale jeśli miałyby tam zginąć to je podmień na niskie berberysy...Gorsze, ale dadzą ten sam efekt kolorystyczny
Biorąc pod uwagę, że ledwie go dociągnęliśmy na miejsce na grubym stalowym pręcie, który jeszcze się wykrzywił to zostawiam go w tym samym miejscu od początku Jedyne co robię przed zimą to pozbywam się wody z pojemnika (żeby go potem nie rozsadziło) i wyjmuję pompkę. Jeśli dobrze widzę, że to granitowy kamień to mróz go nie tknie - w końcu to granit