Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród w skali mikro :) 12:35, 13 paź 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Sebek... Ten prezent , to też może byc mała podpowiedż dla rodziców uczniów przed przyszłym Dniem Edukacji .. Koszt niewielki , a radocha ogromna

Tosiu.. Miło Cię widzieć po przerwie ... Praktyczne prezenty chyba są najlepszejsze ... Ale tego sobie chyba w sali na pamiątkę powieszę ... Tylko czy mi czekoladki nie zeżrą ??

Kindziu... Dzięki ,że mnie wyręczyłaś w czasie mojej nieobecności ... Buziaki

Aniu Asc... Nooooo , nie zaprzeczam

Bea

Przywołana do tablicy - jestem
Ogród w skali mikro :) 12:33, 13 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ojj focham się...bo mógłbym do Was przyjechać....

Łoojjj Sebek ... To musiłałbyś w ekspresowym tempie przejść operację zmiany płci , bo z założenia była to impreza babska
Ogród w skali mikro :) 12:29, 13 paź 2013

Do góry
Sebek... Ten prezent , to też może byc mała podpowiedż dla rodziców uczniów przed przyszłym Dniem Edukacji .. Koszt niewielki , a radocha ogromna

Tosiu.. Miło Cię widzieć po przerwie ... Praktyczne prezenty chyba są najlepszejsze ... Ale tego sobie chyba w sali na pamiątkę powieszę ... Tylko czy mi czekoladki nie zeżrą ??

Kindziu... Dzięki ,że mnie wyręczyłaś w czasie mojej nieobecności ... Buziaki

Aniu Asc... Nooooo , nie zaprzeczam

Bea
Ogród w skali mikro :) 23:21, 12 paź 2013

Do góry
Ojj focham się...bo mógłbym do Was przyjechać....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:54, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja też taki ze stropodachem widzę w najśmielszych marzeniach Ale wiem, że w moich regionach jest to niepraktyczne, bo już widzę 1,5 metra śniegu na dachu Wrocław to całkiem co innego, bo tam u was śniegu mało Ale takie nowoczesne domy coraz częściej pojawiają się w Polsce co mnie cieszy, bo można sobie powzdychać

U nas zdecydowanie mniej śniegu niż w Małopolsce....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:39, 12 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek ja zachorowałam na płaski dom, taki jak z danusiowego nowego projektu.... Albo taki jak na Ślasku Katti... Już myśle... Ale musiałabym zmienić prace na Warszawe..... Ale na emerytirze bedę miała nowy dom

Ja też taki ze stropodachem widzę w najśmielszych marzeniach Ale wiem, że w moich regionach jest to niepraktyczne, bo już widzę 1,5 metra śniegu na dachu Wrocław to całkiem co innego, bo tam u was śniegu mało Ale takie nowoczesne domy coraz częściej pojawiają się w Polsce co mnie cieszy, bo można sobie powzdychać
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:26, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Widzisz - trochę świeżego powietrza dziś zaczerpnąłem i od razu dobre pomysły podsuwam
Poczytałem o Twoich oknach i współczuję - ale jakbym miał możliwość to machnąłbym sobie taką ścianę na domu bez zastanawiania

Sebek ja zachorowałam na płaski dom, taki jak z danusiowego nowego projektu.... Albo taki jak na Ślasku Katti... Już myśle... Ale musiałabym zmienić prace na Warszawe..... Ale na emerytirze bedę miała nowy dom
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:18, 12 paź 2013

Do góry
No teraz raczej nie polecę mu foty zrobić Może będę pamiętać, że mam mu zrobić fotkę.....Zresztą nie ma się czym chwalić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:15, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

No ja też będę na niego czekać....aż będzie żywopłotem Bo na razie to badyle z urąbanym korzeniem i oderwanymi liśćmi

a juz masz posadzony? pokaz, pliiis

ja jestem przed , w przyszlym tygodniu sie urodzi

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:11, 12 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Super pomysl!!! Mam bagatell i są świetne!!!!

Widzisz - trochę świeżego powietrza dziś zaczerpnąłem i od razu dobre pomysły podsuwam
Poczytałem o Twoich oknach i współczuję - ale jakbym miał możliwość to machnąłbym sobie taką ścianę na domu bez zastanawiania
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:59, 12 paź 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Anek szoruj do tego laryngologa bo jak spuchnie to i on będzie ambulatoryjnie bezradny ... zapuszkują Ciem w oddział i dopiero będzie ... bądźmy szczerzy ... hospitalizacji takiego modelu nie przeżyje żaden oddział ))))))))))))))

No to pojechałaś
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:52, 12 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebciu macham i czekam na Twój żywopłocik grabowy. Za kilka lat będzie u nas tak grabowo jak w Holandii

No ja też będę na niego czekać....aż będzie żywopłotem Bo na razie to badyle z urąbanym korzeniem i oderwanymi liśćmi
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:23, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu macham Dzisiaj przesadzilem moje zurawki z prawej flanki na lewa i sobie przypomnialem jak je kupowalismy Do dzis pojawia się na mojej twarzy usmiech jak powspominam te zakupy z Tobą

Zaraz wpadnę do Ciebie zobaczyć, to miłe co piszesz Mnie też się "gęba"śmieje, jak nie wiem co.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:21, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak pomalujesz to możesz mieć nawet fioletowe Bordo bardzo tam pasuje, ale jeśli miałyby tam zginąć to je podmień na niskie berberysy...Gorsze, ale dadzą ten sam efekt kolorystyczny

Super pomysl!!! Mam bagatell i są świetne!!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:01, 12 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

tak na trawki Ale widział ktoś bordowe trawki????

Jak pomalujesz to możesz mieć nawet fioletowe Bordo bardzo tam pasuje, ale jeśli miałyby tam zginąć to je podmień na niskie berberysy...Gorsze, ale dadzą ten sam efekt kolorystyczny
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:55, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Na co????? O jeżu malusieńki, jak możesz nas tak trzymać w niepewności??? Się zapytowuję

A u mnie kolejne dwie żurawki zjedzone....A co najdziwniejsze krewetek w ogóle nie widziałem....

Ufff - już dopisałaś

tak na trawki Ale widział ktoś bordowe trawki????
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:48, 12 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Między laurowiśniami i bukszpanami wszędzie tulipany pod trzmielinami również...
Moje żurawki marniej.... znów je krewetki wygryzły... podnosiłam dzisiaj całe bez korzonków....powtykałam gęściej... jeśli nie przeżyją zamienię je na

Na co????? O jeżu malusieńki, jak możesz nas tak trzymać w niepewności??? Się zapytowuję

A u mnie kolejne dwie żurawki zjedzone....A co najdziwniejsze krewetek w ogóle nie widziałem....

Ufff - już dopisałaś
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 19:41, 12 paź 2013

Do góry
Aaaaaaaaaaaaa - je chcę te graby!!!!
Połowa działki - czyli mam powoli dość 19:39, 12 paź 2013

Do góry
zawitka napisał(a)
Pytanko do Sebka - czy Ty chowasz kamień na zimę czy zostawiasz z tą dziurą tam gdzie stale leży . przed moim pierwsza zima Pompę wyjełam .W zeszłym roku ukryłam go w altance a w tym mi sie nie chce ale boję się zeby go nie rozwalił mróz .Jak to robiszDzięki Trzymam kciuki za kaina i Kabla ha ha

Biorąc pod uwagę, że ledwie go dociągnęliśmy na miejsce na grubym stalowym pręcie, który jeszcze się wykrzywił to zostawiam go w tym samym miejscu od początku Jedyne co robię przed zimą to pozbywam się wody z pojemnika (żeby go potem nie rozsadziło) i wyjmuję pompkę. Jeśli dobrze widzę, że to granitowy kamień to mróz go nie tknie - w końcu to granit
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:17, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie nawet chmurek nie ma Nie pamiętam kiedy chodziłem w samej bluzie jak dziś, jest tak pięknie
Szafirków szkoda U mnie były OK, ale są z innego źródła....Ale i tak zaprawiam wszystkie cebule Kaptanem przed sadzeniem

Sebciu cieszmy się tą piekną jesienią. Napracowąłam się baaardzo, ale tak lubie!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies