Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Rench 23:44, 12 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Szanowne cialo pedagogiczne z tak ekstrawagancką fryzurą to jest coś!!!!

I nie dziwota,że ma takie poważanie u młodzieży
ewa004 09:53, 13 paź 2013

No no niezłe ciacho z Ciebie Gierczusiu ....a ta fryzurka boska
gierczusia 12:09, 13 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No super. Młodzież jest fajowa i pomysłowa. Muszą Cie lubić. No al tej meliski to za mało jak dla Ciebie

To się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie ... Kiedyś wychodziło się z naręczem kwiatów , teraz dostaniesz kawe lub bombonierkę .. Lub melisę dla tych bardziej znerwicowanych ...,, albo dla tych , co mają dzieciaki ze szczyptą humoru

A fakt ,że jedna torebka meliski to zdecydowanie zbyt mało , to prawda .. Ale problemem bywają raczej nie dzieciaki tylko jakieś idiotyczne sprawy formalne ...achhhh...

Buziaki Gośku
gierczusia 12:12, 13 paź 2013

Aniu Asc.. Wyobraż sobie ,że ja już tej klasy nie uczę , tylko miałam ich w gimnazjum ... Ale prezent mi też się dostał ..., to są te najfajniejsze momenty w pracy.. Kiedy wiesz ,że choć troszku doceniają to co robisz..... Wtedy wyrastają człowiekowi skrzydła....

Anitko... Ja tego wcale używać nie będę ... Zostaiwę sobie na pamiątkę .. A meliskę. Mam w szafce na wszelki wypadek
gierczusia 12:18, 13 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Ja Dnia N-la nie lubiłam , nie było lekcji i dzieci przychodziły głównie po to by nam wreczyc kwiaty, dla mnie to było bardzo trudne , wolałabym bez kwiatów , jakieś gry i zabawy sportowe a najlepiej matmę zeby lepiej umiały bo godzin zawsze było za mało, szczególnie dla słabszych uczniów.Nie znosiłam tego dnia , a teraz już nawet nie pamietam że był..Pozdrawiam serdecznie.

Bogdziu ...,Teraz jest troszku inaczej... Dzień Nauczyciela raczej jest wolny , więc my sie nie czujemy tak ,że dzieciaki coś tam muszą ... My mieliśmy w piątek po lekcjach akademię ,a lekcje rano były zupełnie normalnie...noo i akademię robią sami uczniowie ,a nie nauczyciele - nauczycielom ... W tym roku mileiśmy kabaret i film ... Bożeszzzz , ja tak się śmialam,że mało mi płuca nie pękły

Buziaki i pozdrowionka
gierczusia 12:22, 13 paź 2013

Rench napisał(a)
Bardzo pomysłowa klasa, widocznie dobrze znają swoją psorkę
a co to są maszkety ? Chyba jakies słodycze,czy konkretnie coś to jest?

Ło mamciu Bogdzie też ucitielnica ?

Kindzia już pomogła i wyjaśniła parę postów niżej ,co to maszkety... Jest to określenie mało konkretne , ale za to jakie tajemnicze i smakowite ... Maszkety mniam

A klasa naprawdę fajna ... Urocze pomięszanie diobołków z aniołkami

A Bogdzia owszem Ciało Pedagogiczne ... Nawet przedmiot ten sam ... Haha , ale fajnie

Buziam Reniu
boguslawa_ma... 12:22, 13 paź 2013

eliza3 napisał(a)
Elu, dzięki za towarzystwo w babskiej imprezie, było super, a pogoda nam wyjątkowo dopisała

Edit,
Kidzia - Ogród z łezką
Ania - Ogrodoterapia...
Gierczusia - Ogód w skali mikro
Urszula - Blaski cienie...

Elu babska impreza napewno była udana -nie mogło być innaczeja fryzurka fajnapozdrawiam
gierczusia 12:29, 13 paź 2013

Sebek... Ten prezent , to też może byc mała podpowiedż dla rodziców uczniów przed przyszłym Dniem Edukacji .. Koszt niewielki , a radocha ogromna

Tosiu.. Miło Cię widzieć po przerwie ... Praktyczne prezenty chyba są najlepszejsze ... Ale tego sobie chyba w sali na pamiątkę powieszę ... Tylko czy mi czekoladki nie zeżrą ??

Kindziu... Dzięki ,że mnie wyręczyłaś w czasie mojej nieobecności ... Buziaki

Aniu Asc... Nooooo , nie zaprzeczam

Bea
gierczusia 12:31, 13 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Taka pasuje do twojego temperamentu

.... Nooo chiba tak ... Tylko czy ja zarobię na ten lakier ??...
gierczusia 12:33, 13 paź 2013

Sebek napisał(a)
Ojj focham się...bo mógłbym do Was przyjechać....

Łoojjj Sebek ... To musiłałbyś w ekspresowym tempie przejść operację zmiany płci , bo z założenia była to impreza babska