HIHIHI pęcherz na dłoni, skąd ja to znam... a i nie wierze w te Twoje zapewnienia że nie wykopiesz nigdy więcej Widoki z każdje strony piękne. Graby na tyłach już ładnie się prezentują. U Was dużo cieplej to i jesieni jeszcze specjalnie nie widać... A dom z plaskim dachem i duuuuużymi szybami to też i moje madżenia. Tylko działkę dużo do tego trzeba nabyć. By nikt w okna nie zaglądał
Byłam, ale nie mam co napisać bo wszystko napisane
Ja też taki ze stropodachem widzę w najśmielszych marzeniach Ale wiem, że w moich regionach jest to niepraktyczne, bo już widzę 1,5 metra śniegu na dachu Wrocław to całkiem co innego, bo tam u was śniegu mało Ale takie nowoczesne domy coraz częściej pojawiają się w Polsce co mnie cieszy, bo można sobie powzdychać
Tak mówicie o tych domach Moje marzenie to dom z oknem przesuwnym panoramAh 6X6metra powiem tylko tyle.... marzenia nie bolą a dom Katti ze śląska jest bardzo ciekawym budynkiem z wieloma smaczkami ukrytymi w prostej bryle... takie uwielbiam. Widziałaś dom Pana Roberta z Tych, też jest na fm.
Marzenko, ależ te ogniki świetne! No a festiwal trawkowy u Ciebie, to wiadomo... A gdzie ja mam te wszystkie domy nowoczesne sobie pooglądać???
Posadzę żywopłot grabowy i nic nie będzie widać Marzy mi sie dom na skarpie.... Z sypialnią na dole...
Ale jak widzę liczbę postów rekordzistów forum M to przy nas to pikusie :
Tyły domu tez się czerwienią
Tam rekordziści to na RW szaleją albo szaleli bo dawno się nie udzielałam...