Piękne,zjawiskowe zdjęcia i jak zawsze lubię do Ciebie wpaść o każdej porze roku dziękuję za instrukcję dotyczącą werbeny... czy można kilka wykopać z korzeniami i przechować? mam ją pierwszy rok...
Robercie dziękuję za kolejną porcję fantastycznych zdjęć!
I gratuluję podjęcia decyzji. Tu tez jesteś potrzebny, i mama Ciebie dawno nie ściskała. A poza tym ileż można żyć z dala od rodziny. Niech by i skromnie ale jednak u siebie. Przez zimę zarabiaj kaskę i wracaj milionerem!
Ale póki co czekam również na jesienno -zimowe i świąteczne zdjęcia twego aktualnego pobytu.
Wszystkiego najlepszego z okazji 11-tego listopada.
I trawy....już żółkną....czas je już chyba powiązać ale ciągle oddałam ten moment bo mi szkoda, tak pięknie wyglądają niezwiązane gdy kołyszą się na wietrze
Dzięki Magda, cieszę się że jeszcze w tym roku je posadziłam, co do uporzadkowania, mam fioła na punkcie symetrii, nawet jak bym chciała bardziej asymetryczne kompozycje, zupełnie mi nie wychodzą, dlatego asekuracyjnie robię proste linie
Podlewać podlewać, przed zimą jak najwięcej. Ja codziennie albo co drugi dzień leję szmaragdy i młode nasadzenia, co by sie przyjęły przed dużymi mrozami.Na razie cieplutko u nas, słonko świeci, rośliny czyja wiosnę hehe
Tu liliowiec
Dorka dziękuję bardzo mi się podoba to wrzosowisko, dokupię dzisiaj jeszcze wrzoski, żeby je powiększyć.
A kanciki wczoraj robiłam już nowym extra nożem. Dzięki Magleska
Dumna jestem z mojego kawałka ziemi, wygląda już coraz bardziej jak ogród a nie chwastowisko...
Zuzka dzięki za miłe słówka! Widoki u nas są super, wiadomo że to nie nie nasza zasługa, ale korzystamy Część warzywno - owocowa dostała nową dawkę obornika, a porządeczek w niej to zasługa eMa W tym roku sypnęliśmy też porządnie obornika pod borówki, ciekawa jestem jaki będzie efekt
Magda, bonicę polecam A miskanty .. wiadomo, teraz jest ich czas. Choć szczerze powiedziawszy u mnie są trochę za bardzo ściśnięte koło tych grabów i nie są w pełni wyeksponowane. A jak graby podrosną będzie jeszcze słabiej Może uda mi się ładniej Memory wyeksponować, jak już go kupię Wrzosowisko się trzyma, zobaczymy co za rok będzie