Witaj Sebek Ogród masz naprawdę piękny. Jako obeznany w sztuce ogrodniczej kolega zajrzyj do mnie proszę Nie ukrywam, że liczę na cenne rady Pozdrawiam
Sebek dzięki
Udało mi się kupić ciurkadełko ,przyjedzie do mnie w piątek ,nie będę montowała z wodą ,ale zbiornik wkopie i kulę postawię ,bo nie wytrzymam przecież
Czy to głupi pomysł ?
Sebciu, gdzieś tam są, ale i tak na miesiąc nie robienia...nieźle
nie odpoczywam, robiłam i chyba przesadziłam
werbeny od ciebie rosną, są spore, ale na razie jeszcze nie kwitną, jedank cos mi się zdaje, że zakwitną, zależy mi na tym bardzo bo licze, ze potem się tam nasieją
Ahh te organy władzy - nic tylko wziąć TNT i wysadzić Szkoda, bo by było dużo pieniędzy na rośliny zamiast na budowanie drogi...Ale coś za coś Pozdrawiam
Dowiecie się wiosną Będzie jak w Keukenhof - Madżenka będzie wiedzieć na pewno o co chodzi
Planuję jeszcze jedno połączenie kolorów, dość nietypowe jak na mnie i już mnie zżera na samą myśl jak wyjdzie Cebulki już mam kupione I to na tyle, nie szaleję zbytnio w tym roku z ilością, bo potem się mi pomieszają kolory i będzie niefajnie
Rosa i przymrozek mają w sobie taką nutkę tajemnicy I kojarzą mi się z jedną z moich ulubionych piosenek - Euphoria Danusiu - jeśli to czytasz to ze specjalną dedykacją dla Ciebie
Zawsze mnie zachwyca trawa w kropelkach o wschodzie słońca - mógłbym paczeć i paczeć Jednak zazwyczaj zerkam jedynie przez sekundę podczas otwierania drzwi garażowych