sosenki to te przygarnięte rok temu od sąsiada i sadzone z gołym korzeniem w samym środku upalnego lata, a modrzewie te co pan im do wysyłki obciął przewodniki bo się w pudło nie mieściły, wreszcie udało mi się wyprowadzić nowe
serduszko dla Was
pod tym akurat wyrosły mi w tym roku maślaki
Nowe karmniki i jednocześnie dekoracje ogrodowe domowej roboty wyprodukowane i powieszone
mrozu nie ma więc powiesiłam w foremkach, żeby się nie urwały
na iglastych fajnie wygląda
To kompostownia miejska, kompostują zieleń miejską, czyli trawę z trawników, liście, gałęzie etc. z całego miasta. Zwoża do tej kompostowni i potem sprzedają za grosze, żeby się tego pozbyć. Jakos jest rewelacyjna, piękna czarna ziemia kompostowa, o tu ja widać:
jakbym zaczęła pakować do worków i sprzedawać workowaną, majątek bym zbiła hehe
Przepraszam za zaśmiecanie wątku, jak chcesz mogę usunąć fotkę?
Niesamowite kolory jeszcze masz, a jakie kwiaty jeszcze, podziwiam Twoje zdjęcie z jabłuszkiem BRAWO, no i te Twoje talenty manualne echh do pozazdroszczenia: Pozdrawiam
Elu ogladnelam to dokladnie ta sama maszyna jak ja mam i wyposazenie tez to samo. Tam jest tylko jeden tamborek 150x240 i ja tylko jeden mam. Sciegi i dodatkowe wzory tez mam na pendrive.
dzis na treningu wypatrzylam czaple, wrocilam sie wiec po aparat i udalo mi sie je zlapac w obiektyw
Szkoda tylko, że słonca brak bo piękne te kolory by w kadrze były, zapowiadają wichury to zapewne wszystko zwieje niech tylko wiatry będą korzystnie wiać bym, bo będe zasypana liścmi od sasiadów, wiesz jak to u mnie wyglądaUleńko rózyczka dla Ciebie A ile pąków mają inne róze również