Postanowiłam sobie jeszcze pofocić bombki, póki choinka stoi Niektóre są bombkami z mojego dzieciństwa, część kupiona, część dostana w prezencie, a renifer z filcu zrobiony własnoręcznie
Zeszłoroczny wypiek
Skopiuj link który chcesz wstawić. Przy pisaniu postu na górze masz ikonkę globu,kliknij na nią ,będziesz miała
Tam gdzie niebieskie link tekst napisz co tam chcesz,to jest to co później na zielono widac .później wklej ze schowka adres
To prawda, jest gdzie poszaleć i styl bardziej naturalny, swobodny. Tu jest więcej nieujarzmionej jeszcze przestrzeni z trawnikiem na czele, o ile w ogóle można to nazwać trawnikiemm. Ale musi jeszcze poczekać na swoją kolej. Ostatnio na swoją kolej doczekała się pergola. Teraz pozostaje obsadzić ją na wiosnę pnączami i przy okazji zasłonić ten okropny betonowy płot (zastany). Sąsiad od swojej strony posadził przy ogrodzeniu tuje, jak urosną to jego szklarnia też będzie mniej widoczna. Na razie zawieszę tam bambusowe maty, przy okazji dadzą też latem trochę cienia, bo to południowa strona działki.
hmm ... moje drugie zauroczenie ... warzywa w rabatach ... owocówka również jakaś dziwna jestem
tutaj szczypiorek i cebulka dymka ... poza kadrem rośnie jeszcze rukola
Zaglądam i widze dylemat. Od razu na myśl mi przyszła spójnosć, która by musiała zgrywać z płotkami, czyli półkole i rozmiarowo, no to większe lustro. Pozdrowionka zostawiam.