Klony chciałabym przesadzić ,podobają mi się
Co do zamówienia to jak masz dużo to może przesyłkę będziesz miała za free,sprawdź sobie. Jak coś to pisz.
powiem Ci Asia że ja już mam tyle w koszyku ze niewiem czy sama nie zamówię żeby ci potem kłopotow z dowiezieniem nie zrobić
w tym tygodniu czasowa bardziej wieczorami będę to może się jeszcze na privach spiszemy ok?
aaa patrząc od frontu to napewno będzie fajnie wygladać ale chodzi o widok z boku.czy nie bedzie dziwnie tak blisko domu? bo miejsce na odsunięcie masz
Cześć Aniu!
Dzięki za miłe słowa!
Wiesz co te 3 kulki i tamte drugie 3 chcę przesadzić przed derenie w rzędzie,a pomiedzy kulki dać hakonechloa Aureola....Mam widok na tę rabatę z kuchni...dzięki za podpowiedzi....trochę chcę pozamieniać to co mam teraz posadzone,koncepcja mi się zmieniła
Wiola cześć
masz bosko!!
wyciskasz z ogrodowiska to co najlepsze, masz świetny zmysł.
według mnie te 3 kulki na tej rabacie wyglądają extra, tak asymetrycznie, nie tylko trawy pod linijkę, nie przesadzałabym. Bardzo fajnie rozmieszczasz kulki, na tej drugiej rabacie też.
Może przed tymi wiekami szamb tuffety?
pozdrawiam
Sylwia patrząc na proporcje trawnika do tych zębów z kamieniem to spokojnie mogłabyś te kamieniste pola powiększyć. i wtedy jeszcze troszkę się od domu odsunąć żeby też poprostu to drzewo miało urok a nie wklejało się w dom.
i ja bym powtorzyła tego samego buka co masz po drugiej stronie.
moze Danusia ma jakąś fotke jak blisko domu ma swojego buka?