Co prawda już po świętach ale chociaż pożyczę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Oby przyniósł więcej inspiracji ogrodowych i nie tylko!
Ściskam
Kochani czy nadszedł już czas kopczykowania róż? bo ja ciągle jeszcze nie zabezpieczyłam ich przed zimą
Jedyne co zrobiłam w ogrodzie a czego jeszcze nie pokazywałam to powiązałam trawy ... oczywiście nie wszystkie
Luźno pozostawiłam trzcinniki, hakone, seslerię i stipę + oczywiście carexy
Niech Nowy Rok zabłyśnie dla Was tęczy kolorami i rozsypie wkoło szczęście, miłości oraz moc uśmiechów. Niech przyniesie same słoneczne dni, wiele sukcesów i mądrych decyzji oraz marzenia o które warto walczyć.
Wystrzałowego i bąbelkowego Sylwestra wszystkim życzę!!!
Zielono biały też mam faktycznie rośnie powoli ale jest ładny.chodzę koło niego jak koło panny i czekam na każdy listek Dzięki Ewcia również samych dobroci To wlasnie on.
Potem wróciłam do stolicy Birmy nocnym autobusem, poleciałam do Sajgonu, stamtąd do Pekinu. I właśnie czekam w kolejce po wizę tranzytową żeby pozwiedzać.
Rano w nowy rok jestem w Warszawie
Tutaj wygląda to pięknie jakby jedno wynikało z drugiego i przenikało się na wzajem. Klony są dość wysokie a graby co raz niższe. U mnie, tak mi się wydaje, że graby wyskoczą ni z tego ni z owego i nawet nie zbliża się do grujecznika. Będzie jakby ciachnal nożem w pionie. Może nie rozumiem koncepcji. Rozrysuje to sobie patykiem w ogrodzie. Poproszę o jakąś inną opcję.
Hehe, dawno nie miałam weny do ogrodowych zdjęć, tak więc dziś nadrobiłam z naddatkiem Przepraszam, że zanudziłam!! Ale wszystko to przez ten dzisiejszy dzień przepiękny!!
Wszystko na świecie przemija powoli,
Pamięć o szczęściu i o tym co boli.
Wszystko przemija bo tak chce przeznaczenie
I zostaje tylko wspomnienie
Ostatnie zdjęcie w dniu Wigili które PAN Edek sobie życzył i ostatnie,nie robiłam więcej bo nie ta chwila i nie czas
dziś PAN EDEK ODSZEDŁ
bardzo proszę o modlitwę
Gosia, ja lokalnie nawet nie pytałam, bo się domyślałam, że będzie tak jak piszesz. Oczywiście podrzucę Ci namiar. Co do kamieni, ja jestem raczej "umiarkowaną miłośniczką", ale .. niech tam będzie
A... i jeszcze muszę Ci donieść uprzejmie, że naleweczka z przepisu który mi podałaś wyszła znakomicie!!
Macham śniegowo Foto ze spacerku w podzięce Foto:ER
PS. Zdjęcia robione przez naszego Gościa świątecznego w ramach testowania nowego Nikona. Kurczę, chyba też się wreszcie zmobilizuję do jakiegoś lepszego aparatu, bo mój stary cannon już się przeżył