Czytałam o planie na stoliczek Popieram
Takie śniadania ogrodowe z dziewczynami jest boskie. Zrobiłyśmy sobie takie po poprzednim wypadzie na giełdę i powiem Ci, że daje niesamowitego powera na caly weekend.
Ewo zapytuję się w imieniu forum czy tegoroczna zima będzie mrożna i długa czy raczej lekka? Jak się zachowują pszczółki? Czy już nazbierały zapasów czy jeszcze leniuchują?
Witajcie
Piekny poranek spędziłam w ZC- najpierw śniadanko a potem zakupy w centrum ogrodniczym. Zakupiliśmy jeżyny, maliny, jeźyno-maliny, chryzantemy do donic i idziemy działać w ogrodzie.
Mam nadzieję, że jutro w Wojsławicach kupie trawki.
Zapraszam wszystkich do arboretu w Wojsławicach Niemcza 2 na świeto traw. Jutro od 10:00. Częśc grupy W wybiera się
Borbetko - pózną jesienią dosypują kilkucentymetrową warstwę kory aby korzenie trawy nie zmarzly... Nie przysypuję włosków Ubiegła zima była lekka więc stipa bez problemu przeźyła.,
Witaj Ewo. Nawet nie wiesz jak mi miło czytać takie słowa !! ,
Oj latsz Pszczółko , latasz
Iza jutro zrewolucjonizuję rabatę
I spluń za siebie z tym palcem... Tfu tfu
Będą jutro
Pogoda jest gdy jestem w pracy... Gdy wracam już jej nie ma....
Ewelinko nie obejrzymy się i będzie Wigilia.....
Konradzie trzymam Cię za słowo!!
W ubiegłym roku też groziłaś
Czy nam się podoba czy nie to nadejdzie....
ja dojadę nawet w Bieszczady kolanko szlifuje formę na zimę czasami sie tylko samo żłoży... Ale bardzo rzadko
Strzelec czy Koziorożec? Pozdrawia koziorożec
Doczekać sie nie mogę rabaty
Będziemy pamiętać
Ja szlifuję formę dwa razy w tygodniu dzisiaj o mało mi uda nie pękły... Wzmacniam się na narty oj wzmacniam ale zgodnie z teorią ASC czas zacząć 3x w tygodniu na 3 miesiące przed... To juź.....