Dziękuję bardzo Danusiu. Chociaż z tym całkowitym usunięciem orzecha i jego korzeni będzie niezła zagrycha. Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam, że orzech ma korzenie wielkości korony.
To jest orzech? Pod orzechem świerki nie urosną, To już lepiej wyciepać orzecha a od lewej do prawej pociągnąć żółte tuje lub te świerki ale duże, wydłubac duże doły, usunąć korzenie z orzecha bo nic nie urośnie.
Kupić wszystko duże, powyżej płotu i posadzić gęsto.
Do mnie to dociera... nawet już nie patrzę na eMa tylko sama wyciepuję co brzydkie Bo to obrońca wszystkiego... dobrze, że mam Ciebie jako autorytet w tej dziedzinie.. zawsze mu tłumaczę bo też tak uważasz Na szczęście z Twoimi argumentami nie dyskutuje...
Luty krótki i wiosna
Ja również bardzo proszę o poprawną ortografię, przecież jeśli tekst jest na "czerwono" to od razu widać. Ale wiem, że niektóre osoby się zbuntują i nie przejmują się ortografią.
Czasem, gdy widzę (zwłaszcza na bardzo popularnych wątkach) to poprawiam, ale wszystkiego przecież nie poprawię
Poprawiam zwłaszcza jeśli cytuję.
Także poprawiam nazwy wątków pisane "małą literą" i początek zdania. Poprawiam także błędy w komentarzach.