Płatki nagietka suszę i dodaję do zielonej herbaty i płatki suszonej róży - lubię takie herbatki - suszone płatki to spora wartość poczytaj zachęcam
Nasiona rdzawej masz już pewne trzymaj kciuki żeby zakwitły i nie smakowały ślimakom .
Świecznice te niźsze chyba lepsze, te ciemne też fajne,kupiłam tez w tym roku kolejną odmianę i w sumie mam już 5 krzaków - ale dają zapach - cudne dla zapachowców
No to jest nas więcej też czekam na piękną jesień i Twojego grujecznika
Agcia chętnie bym wstawiła zwłaszcza kosmosy dla Ciebie ale bardzo mi je tydzień z deszczem zniszczył mało tego nie wiem czy zbiorę nasiona czy nie pogniły
zobaczę
kosmosy z nasion od Ciebie śliczne, będą jeszcze bo część jeszcze nie zakwitła siałam późno w partiach
Ewa,dzięki za kciuki , zależy mi na niebieskiej ,jest śliczna , spotykam ją często .......wykropkowałam gdzie , to roślina chroniona, nie można niszczyć natury.
bodziszek
Cześć Ina!
"Celne trafienie" z lokalizacją I dzięki za miłe słowa. Rzeczywiście nie robisz rabanu - 18 postów w ponad 4 lata Bywasz czasem u p. Leszka w ogrodniczym w Mosinie?
To jeszcze fotka z dziś - Mariesii postanowiła zamarkować kwitnienie:
Koncepcje mam, ale nie mam na razie czasu na ogród a to idealny czas na rewolucje.
Cebule też skupuję z nadzieją że posadzę. O tulipany się nie martwię ale cała inna drobnica powinna iść do gruntu już - ja jak zwykle muszę kupić krokusy bo jednak one najbardziej mnie cieszą w marcu w szarym ogrodzie.
No i zawsze muszę coś nowego kupić.
Ewa próbuję się zalogować u Was i coś napisać ale wogóle chyba forum nie chodzi - nie wiem będę dopytywać - już lukała trochę do Ciebie - masz zjawiskowo.