A wiesz, że jak przeglądałam nagrody to mówię sobie: Podkaszarki (za 1 miejsce) nie chcę bo mam, ale te meble to bym przygarnęła... kolor nawet pod ogród pasuje no i wykrakałam
Dzięki
ps. Pani z wydawnictwa dzwoniła przed momentem, że kuriera na jutro zamawia, także w poniedziałek będą u mnie
Zgadzam się, że różnią się stylem, ale to nie znaczy, że Twój gorszy - mnie zachwyca bardzo
A widzisz, a mnie brzozowa sen z powiek spędza, bo wiosną tam łyso... i plan na zmiany wiosną muszę wdrożyć
Napiszę Ci tak miałam posadzonych 12 rodków na jednej rabacie każdy z innej parafi, normalnie zdzierżyć tej rabaty nie mogłam, tak mnie denerwowała co na nią spojrzałam jarmark totalny
taki lawendowy ciemny jak kwiaty lawendy czy taki pastelowy? Jak ten pierwszy to moim zdaniem za ciemno
Dzięki Angelika za głos rozsądku . Rozum mi mówi daj jeden kolor a odwieczne kokosiarstwo jak zwykle się miesza .
Biały byłby tam najfajniejszy,ale nie mogę się przekonać . Najchętniej to bym tam dała zestaw w kolorze lawendowym tylko czy nie przytłoczy mi tego miejsca? Co myślisz?
Właśnie czytam u Ciebie "od końca" o różanecznikach i mówię sobie byle Asia dała jeden kolor... i czytam że rozważasz nad tym, ja bym dała jeden i rodków i azalii bardzo zbliżony
Uprzejmie donoszę, że w listopadowym MPO jest mój ogród, to tak jakby ktoś miał chęć pooglądać
co do nagrody pisałyście dziewczyny aby pokazać co przyszło... na razie nie ma co pokazywać, bo jeszcze nagroda nie doszła (w regulaminie jest zaznaczone 3 miesiące na wysyłkę ) to choć pyknęłam fotkę jak owy zestaw wygląda