Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 12:11, 26 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
Gratulacje! !! Cieszą takie sukcesy koleżanek !!! Buxisk mocny i mus kupić gazetę.

Dziękuję Jola Ściskam mocno
Makusia 12:32, 26 paź 2017

AngelikaX napisał(a)
A ja wczoraj zakupiłam dopiero a o wiązaniu traw to już, bo się gubię już kiedy on

No ja mam już, ale może w prenumeracie wysyłają wcześniej?
14:28, 26 paź 2017
AngelikaX napisał(a)

I to jaki nałóg... ja mam takiego fioła, że pierwsze co robię wracając z wakacji (nieważne o której godzinie - nawet w nocy) rzucam walizki i pędem do ogrodu ostatnio nawet nie zdążyłam wyciągnąć tych walizek, tylko od razu chwyciłam za kosiarkę sąsiedzi zapewne pukali się w głowę

ps. Zaraz luknę do Ciebie

Szalooona

Nagroda idealnie wtopi się w ogród gratki kochana
Iwonka 14:34, 26 paź 2017

AngelikaX napisał(a)
Iwonko i że ja niby szalona co tam moje spacery z kosiarką do Twoich akcji z kopaniem ziemi ale żeby nie było nic więcej nie robiłam w ogrodzie, więc paluszek schowaj

ps. Powoli przymierzam się do sadzenia cebul... choć na razie tylko psychicznie

Dbaj o siebie teraz!!! Bo jak nie, to będę kiwać palcem Ja też przymierzam się do tych cebul, ale krążę z tematem jak diabeł koło święconej wody To jedna z tych czynności ogrodowych, której nie lubię. Nawet nie wiem dlaczego? Może przez fakt, że efekt widać dopiero za kilka miesięcy
Gratuluję wygranej!!! Twój ogród jest dla mnie jednym z najpiękniejszych na forum. A gazeta MPO była moją ulubioną przed erą internetu. Mam jeszcze stertę egzempalrzy na strychu, trzymam nadal z sentymentu
Margarete 15:45, 26 paź 2017

Jezu jak pięknie wygląda twój ogród w jesiennej odsłonie - boossskoo, nic tylko siedziec i patrzeć ( i ten porządek -no szok - tyle brzóz wokół a na białym żwirku ani jednego listka ...gratulacje )

Doczytałam Angelika że juz wszystko ok ze zdrowiem - cieszę sie razem z toba.

A wracając do ogrodu to każda pora roku u ciebie sliczna ale te jesienne kolory, trawy i wrzosy daja chyba najpiekniejszy widok ... A ty w której porze roku lubisz najbardziej swój ogród ?
Margarete 15:46, 26 paź 2017

I jeszcze mam pytanie o ten rząd kilku żurawek pod cisami przy ścieżce na tej prostej rabacie przy budynku - to odmiana Rio? bo urzekający jest ich kolor o tej porze roku
frezja 16:46, 26 paź 2017

Gratuluję nagrody. Piękny ogród
Gintura 19:59, 26 paź 2017

Adżelika powiedz proszę jaki kolor mają te żurawki w realu czy ą bardziej różowe czy pomarańczowe czy pasowały by kolorystycznie do różowego rozchodnika?

AngelikaX 20:55, 26 paź 2017

Te żurawki kolor zmieniają zależne od pory roku od brzoskwini do purpury gdzie masz foto tego rozchodnika?

02 maja

17 sierpień

10 wrzesień

16 wrzesień

18 wrzesień

19 październik

AngelikaX 20:55, 26 paź 2017

frezja napisał(a)
Gratuluję nagrody. Piękny ogród

Dziękuję