Dbaj o siebie teraz!!! Bo jak nie, to będę kiwać palcem Ja też przymierzam się do tych cebul, ale krążę z tematem jak diabeł koło święconej wody To jedna z tych czynności ogrodowych, której nie lubię. Nawet nie wiem dlaczego? Może przez fakt, że efekt widać dopiero za kilka miesięcy
Gratuluję wygranej!!! Twój ogród jest dla mnie jednym z najpiękniejszych na forum. A gazeta MPO była moją ulubioną przed erą internetu. Mam jeszcze stertę egzempalrzy na strychu, trzymam nadal z sentymentu
Jezu jak pięknie wygląda twój ogród w jesiennej odsłonie - boossskoo, nic tylko siedziec i patrzeć ( i ten porządek -no szok - tyle brzóz wokół a na białym żwirku ani jednego listka ...gratulacje )
Doczytałam Angelika że juz wszystko ok ze zdrowiem - cieszę sie razem z toba.
A wracając do ogrodu to każda pora roku u ciebie sliczna ale te jesienne kolory, trawy i wrzosy daja chyba najpiekniejszy widok ... A ty w której porze roku lubisz najbardziej swój ogród ?
I jeszcze mam pytanie o ten rząd kilku żurawek pod cisami przy ścieżce na tej prostej rabacie przy budynku - to odmiana Rio? bo urzekający jest ich kolor o tej porze roku
Adżelika powiedz proszę jaki kolor mają te żurawki w realu czy ą bardziej różowe czy pomarańczowe czy pasowały by kolorystycznie do różowego rozchodnika?