Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 22:33, 25 paź 2017

Luki napisał(a)
Iwonko masz powody do zadowolenia może to już pisałem, ale te listewki na płocie to na pewno kiedyś zgapię w jednym miejscu.

Łuki, zgapiaj. Tak sobie myślę, że u mnie one też powstały pod wpływem jakiś inspiracji Ale już potem wszystkie drewniane konstrukcje w ogrodzie w świadomy sposób robiliśmy w podobny sposób

frezja 22:33, 25 paź 2017

Jak ze wzrostem Danici ?
Iwk4 22:36, 25 paź 2017

frezja napisał(a)

Tuja Tuffet...fajna roztrzepana główka )

Super są
Wygooglowałam sobie teraz i znalazłam opis Danusi. Albo dopadła mnie wcześniej skleroza, albo w dziwny sposób mi umknęła... Czemu o niej nie pamiętałam wcześniej? Dzięki Ewa
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2657-thuja-occidentalis-golden-tuffet
frezja 22:41, 25 paź 2017

Iwk4 napisał(a)

Super są
Wygooglowałam sobie teraz i znalazłam opis Danusi. Albo dopadła mnie wcześniej skleroza, albo w dziwny sposób mi umknęła... Czemu o niej nie pamiętałam wcześniej? Dzięki Ewa
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2657-thuja-occidentalis-golden-tuffet

Świetna jest. Polecam, mimo, że jedną zasuszyłam
Iwk4 22:51, 25 paź 2017

Chwilowo nie mam miejsca. Ale jeśli będę planować kulki, pomyślę o nich
MirellaB 00:52, 26 paź 2017

Iwonka ciekawa jestem czy będziesz zadowolona z seslerii Haufleriany? Ja nie jestem. Fajna jest tylko wiosną. Szybko startuje i ładnie kwitnie.
Reszta sezonu bardzo nieciekawa wręcz brzydka.
bacowa 07:10, 26 paź 2017

MirellaB napisał(a)
Iwonka ciekawa jestem czy będziesz zadowolona z seslerii Haufleriany? Ja nie jestem. Fajna jest tylko wiosną. Szybko startuje i ładnie kwitnie.

Mirella , a co ci się nie podoba w Heuflerianie po okresie wiosennym ?.
Anusia 08:13, 26 paź 2017

Tuja Golden Tuffet jest bardzo ładna, tez mi się podoba. Jak tylko powstanie mój przed ogródek to kilka zakupię. Tam też miały być kule z bukszpanu ale również zmieniłam zdanie i będą bezpieczniejsze Danica.
iwka 09:00, 26 paź 2017

MirellaB napisał(a)
Mirella a co jest nie tak, moja teraz śliczna. Po kwitnieniu jak już zaczyna się pokładać ścinam wszystko i pięknie rośnie.
AngelikaX 11:03, 26 paź 2017

Iwk4 napisał(a)

Angeliko, dziękuję. Twojemu ogrodowi nie dorównam, zupełnie inne te nasze ogrody. Wzdycham do twoich brzozowych rabat
Szkoda, ze nie znałam twojego ogrodu, jak robiłam pierwsze nasadzenia u mnie...

Zgadzam się, że różnią się stylem, ale to nie znaczy, że Twój gorszy - mnie zachwyca bardzo
A widzisz, a mnie brzozowa sen z powiek spędza, bo wiosną tam łyso... i plan na zmiany wiosną muszę wdrożyć