Dzięki Marzenko za przekazanie słowne doznań węchowych
Sebek- mnie też korci, ale dam sobie spokój. Bo boję się że może przyjść nagle zimna jesień ..nie kraczę...ale a w mojej zimie najlepiej przyjmują się wiosenne patyczki bukszpanów i tak zawsze część uschnie Wielkości mojej działki nie ogarniesz, kiedy ja sama nie ogarniama to tylko 18arów.
Ale cudna fotorelacja Gosia - masz niesamowity gust do doboru miejsca na wypoczynek A rabaty po prostu powalają - nasza Danusia ma niesamowitą intuicję i potrafi świetnie nakierować
Sebastian przeciez wie ze to wszystko zarty
Sebek ,podpowiedz,wisteria zakwitla mi po raz 3,nic nie dostaje,nawet przez przypadek,rosnie pod dachem domu ,wiec nawet wody nie ma w nadmiarze.I kwitnie Zwariowala mi roslina czy ja o czyms nie wiem?
Dzieje sie nie tyle dużo co dłuuuugo.... już mnie ta rozbabrana rabata do szewskiej pasji doprowadza... od kwietnia rozwalone to wszytko..
Ale wrzosy kwitną... te posadzone tymczasowo rok temu w cieniu - do przekopania... ale rabata nie skończona.... oj zima mnie zastania z nią Dziś przy niedzieli głupio pójść i tłuc młotkiem.. wiec siadam do roboty.. na jutro muszę skończyć projekto... bo mnie zlinczują.. wiec do Was już nie pozaglądam... ale zanosi sie na przerwę w pracy, za miesiąc, wiec będę nadrabiać I może kulki w końcu posadzę
U Ciebie jestem na bieżąco