Mala_Mi
10:57, 25 sie 2013

Hibiskus Cię zaskoczy za rok

Mój na fotce na prawo od łopaty i hortensji Pinki Winky w ostatnim rzędzie.. Po przesadzeniu trochę go zmasakrowałam i sie zaczęły łamać pędy, więc te co trochę jeszcze sie trzymały podwiązałam do patyków . Wygląda nieestetycznie, ale parę gałązek uratowałam..
Najniższy rząd to kupiłam jakąś miniaturową odmianę astrów, w kolorze fioletu. .zrobię całą obwódkę , bo ładne... niestety muszę dokupić.I mam nadzieję, że jeszcze będą... nazwę gdzieś zapisałąm ale gdzie???
A tak wogle to i tak do przeróbki...
astry - jesień...
potem serduszka Aurora... kwitnie V-VI..ale woli półcień.. dłużej kwitnie. Moje stały w doniczkach w cieniu wiec do tej pory kwitną..... ale
za nimi niskie piwonie chińskie "Little Medicine Man" - kwitnienie nałoży sie z serduszkami.. i co pomiędzy czerwcem a jesienią???? Po prawej jeżówki.. od lipca.. w tle rozchodniki....
Będzie roszada...

A to ten aster, nie wiem jak wyświetla ale kolor bardzo intensywny