Hanusia witaj dziś się trochę dokopałam mam mniejszy dostęp do kompa a tak to normalnie leci ha ha tak jak u wszystkich a jak u Ciebie zaraz zerknę i wstawię parę fotek na pewno
Nie nadążam wstawiać zdjęcia, bo obowiązki wzywają
Wyjazd rewelacyjny Fajnie jest wyskoczyć na kilka dni i odwiedzić stare kąty Ostatnio 10 lat temu byliśmy w Londynie - jak ten czas szybko leci!
Wieczorem spadł deszcz (po podlewaniu ogrodu) i pada nadal
Muszę koniecznie zobaczyć Twoje zakupy
Już się za Tobą stęskniłam Czas zaplanować jakieś spotkanie
I o to mi chodziło, jak dużo urósł i w jakim czasie. Dzięki Rozchodnika rozsadzałam już parę razy i wiem, że nie są problemowe. Właśnie za to je lubię, jak ułamiesz niechcący gałązkę, wsadzasz do ziemi i rośnie.
Krokosomia się kłania Ana I rozchodniki machają dziś je wykopyrtnęłam te przy domowym chodniku takie wielkie szkoda mi było ale nie obcinałam tak przeniosłam jak rosły raz kozie śmierć ... po mojej rewolucji spadł deszcz to może jakoś to będzie Ana przy rozchodnikach to szałwia trój barwna bardzo ją lubię widziałam jak rośnie w trzech kolorach i sama już mi się rozsiewa tylko że w przewadze różu a był fiolet i biel Buziaki
piesa wybiegana odpoczywa, a eM trawę kosił bo widzieliście jaka wysoka
Cieszę się bo drzewka na samej górze na tyle duże, ze coraz więcej ptaszków odwiedza tamta okolicę
Trochę mnie nie było i działka w opłakanym stanie; mnóstwo nieuprzątniętych liści, zaległości w przesadzaniu. Dzisiaj wycięłam już dawno przebarwione liście piwonii i miałam dość.
Wreszcie zakwitły złocienie Clara Curtis, na których urzędują motyle
'Charming Cover', ta z patyczka od Ewy Nallar, choć jednym kwiatkiem postanowiła znów zakwitnąć. Marnie kwitnie Barbula, ale nie dziwię się, bo była przesadzana.