O ile mnie pamięć nie myli to kilka lat temu na sylwestra dosypało że chej.
Danuś nie planujesz w przyszłości wizyty w Łodzi, dojrzewam do rabatki po środku, azalie i takie inne, ale nie mam konkretnego pomysła.
Glamour powiadasz? Ja poszedłem w sumie w minimalizm, ale teraz kręci mnie landelijk Bielone drewno mam już w przedpokoju i kuchni, a dodatki zawsze można zażyczyć sobie pod choinkę Albo kupić na wyprzedażach
Glamour na święta jest w sam raz - dziś bardzo kusiły mnie różowe bombki, ale oparłem się pokusie Wziąłem tylko złote Akurat ten kolor u Ciebie jak najbardziej się sprawdza
Pokazuj zdjęcia, dlatego nikt nie chce pomóc, teksty się mniej widzi niż zdjęcia, ja nie widziałam tego posta.
Krzewuszkę możesz przesadzić wiosną, teraz bym nie ryzykowała, bo mrozy idą. Może zmarznąć. Jako soliter na trawniku? nie, zbyt mało dekoracyjna i nieciekawy pokrój. Wystawa północna niedobra, przesadź na słoneczko. Pod nóżki powiem co, jak powiesz jaka to krzewuszka, ma zielone liście? czy bordowe, jakie ma kwiaty? bo krzewuszka krzewuszce nierówna
Aby precyzyjnie i idealnie doradzić potrzebuję mieć istotne informacje, na takie pytania mało precyzyjne nie odpowiadam
Wcale nie wstyd, wszystko jest potrzebne. Wstyd to wiesz co...kraść. Pokazuj, uwielbiam takie surowe klimaty, u mnie nie pasują, ale do Twoich wnętrz - bardzo. Ja muszę mieć glamour
Ale faktycznie przejeżdżasz pod moją bramą? Dzisiaj mam nerwówkę, bo czekam na wiadomość prywatną, czas się dłuży Otucha mi potrzebna Z tego oczekiwania przesmażyłam słoninkę z cebulką i jabłkiem na smalczyk-smarowidło, przyda się na zimny czas. Witek lubi a Michał jeszcze bardziej.
Danusiu kilkanaście razy w roku jestem w Wa-wie( rodzina i przyjaciele)
ostatnio( koniec października)odwiedziłam B-sze kupiłam dwie trawki i myślami byłam z Tobą.
Teraz jestem w Krakowie, może się ośmielę następnym razem, dziękuję i pozdrawiam
Chyba tamte poprzednie usuń, bo wstyd na to patrzeć Mam teraz manię wiankową, no nawet na stoliku mam se świecami - może nawet go pokażę? Choć na forum już był