No macie z tymi cisami dylemat Ale za to ile ofert namierzyłyście Najczęściej Danusia chyba Hicksii sadzi na żywopłoty - pomyślcie jeszcze nad baccata co rosną na szerokość, ale jak się je tnie to i na wysokość Madżenka je ma posadzone między gabionami
Słusznie chwalą Twoje zdjęcia, bo są coraz lepsze. Im więcej fotek robisz, tym lepsze zdjęcia wychodzą. Ja też tak mam. Jak patrzę na fotki, które wstawiałam na początku mojego wątku-to myślę sobie, że trochę żenuła, ale wtedy na takim byłam etapie. Nie ma się co przejmować, tylko trzeba focić dalej, żeby być obcykanym
Ciofam, ciofam i na wypełnianie gabionu trafiłem - i fiesz.....My to jesteśmy po jednych pieniądzach Bo mój gabion na tej samej zasadzie wypełniłem, żeby mniej kamieni poszło
Ale cudne te hortensje!!!! Moja jest cała brązowa z jednym nowym kwiatkiem....Ale nadal ją trzymam Może zamiast hortensji kupię jakąś trawę do donicy? Od razu będzie na jesień
Aniu - obiektyw jeden i ten sam - aparat też I zaraziłem się - choć nie wiem czy była taka konieczność
Aga - u mnie są tak posadzone by stanowisko im pasowało - jedynie Southern Comfort strajkuje na słońcu....Jesienią chyba przeniosę je na hostowisko, a tam wsadzę jakieś inne z własnych sadzonek - może się przyjmą?
Z werbeną była masakra.....Nawet trawnika nigdy nie miałem tak gęstego za czasów jego świetności Dosłownie jedna na drugiej....I w ogóle nie rosły, bo korzenie nie miały miejsca....Długi czas padało i przerzedziłem dopiero w połowie czerwca - dlatego mam je tak późno.....Ale już dość kilka kwiatów się pokazało Nasiona są pewne, ale mi wzeszły dopiero te zebrane późną wiosną....
Ula, Gosiu - Wam również dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Odpowiem tutaj, bo stosuję plan naprawczy Ostatnio to takie modne A ja zazwyczaj z łatwością ulegam trendom