W tej skarpecie chcę posadzić jakieś drzewko bonsai ale to dopiero kiedy się wprowadzimy bo na razie wykańczamy dom w środku. Myślałam też o jakiś kulkach bukszpanowych i o Twoich sosenkach Varella
Słusznie chwalą Twoje zdjęcia, bo są coraz lepsze. Im więcej fotek robisz, tym lepsze zdjęcia wychodzą. Ja też tak mam. Jak patrzę na fotki, które wstawiałam na początku mojego wątku-to myślę sobie, że trochę żenuła, ale wtedy na takim byłam etapie. Nie ma się co przejmować, tylko trzeba focić dalej, żeby być obcykanym
Ludzie mają kółeczka porobione z kostki, zakrętasy, a Ty masz tylko LEKKIE fale. Ja mam znowu kostkę "na prosto" , ale rabatki brzuchate, więc wydaje mi się, że te Twoje kostkowe "fale" będą fajnym smaczkiem przy prostych rabatkach- urozmaiceniem. Byłaś w ogrodzie Wieloszki (Duży ogród małej ogrodniczki), która ma linie proste? A u Marzenki (Madżenie ogrodnika)?
U Wieloszki jeszcze nie byłam ale u Marzenki tak. Marzenka ma nowoczesną bryłę domu i proste linie a ja mam bryłę "dworkową", lampy dworkowe i ogrodzenie nawiązujące do kostki z łukami, dlatego jakoś wydawało mi się, że nie bardzo będą pasowały proste rabaty, ale przeanalizuję kilka wersji
Po tym, co teraz napisałaś, muszę się jeszcze raz zastanowić: czy do stylu dworkowego pasują linie proste? A jakie to są "dworkowe lampy"? Może masz jakąś fotkę swojego domku z zewnątrz? Wtedy będziemy mieć już chyba wszystkie dane niezbędne do doradzania.