Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:23, 15 sie 2013

Do góry
Pozdrawiam wszystkich świątecznie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:22, 15 sie 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Marzenko, chwasty z karmnika to jak z trawnika, albo moim magicznym narzędziem z podpórką, ale bardziej pewny to jest chwytać paluszkami i ciągnąć aż wyjdzie z korzeniami. To robota precyzyjna, ale potrzebna dla efektu idealnych nasadzeń Pozdrawiam.

Danusiu wyrywam ręcznie ale rosną jak szalone. Karmnik nie jest idelany i to mnie denerwuje. Czyli nadal ma. Prowadzić walke wręcz
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 09:18, 15 sie 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

a kiedy ci pasuje, ja sie dostosuję

Irenko odezwę się w sobote.
ogrodoweimpresjejolki 09:16, 15 sie 2013

Do góry
Cieszmy się kaźdym dniem. Buziam Jolu
Ogród w skali mikro :) 09:15, 15 sie 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Patrz , ja nawet ulicy nie bardzo kojarzę , ale grunt ,że Ty wiesz ... facet przez telefon mi mówił jak dojechać ....Tak prawdę powiedziawszy rozwalili mnie tam...... Aaaa... Nic nie mówię.... Wnosiłam sama te rosliny na wózek i potem do auta.. Nikt się nie pokwapił żeby ciutkę pomóc...aaaa...trzy kobity stały i patrzyły...dobra , koniec marudzenia...

Wiesz ,że początek roku już blisko.. I potem już będzie dooopa blada z naszym wolnym czasem

Ale dzieki za zaproszenie

To ja powinnam przez caly rok mieć dooopa blada za wyjątkiem 26 dni.....
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:14, 15 sie 2013

Do góry
Nie mam tego problemu z rożami, są posadzone w głebi rabat i śmiecą na trawnik
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 09:13, 15 sie 2013

Do góry
Śliczne te Twoje kosmosy. Jakoś nigdy nie mogłam się do nich przekonać a one tak pięknie na rabacie wyglądają
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 23:01, 14 sie 2013

Do góry
Podzielilicie się dziećmi z M Syn Twój, córka jego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 14 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Madżenko - szczerze mi też Teraz jest łatwiej

Ela - ja chyba z panią G niewiele mam wspólnego Chociaż oboje nie boimy się używać wulgaryzmów jak zaistnieje taka potrzeba

A tak w ogóle to dzisiaj popracowałem ogrodowo....Bo mimo codziennego podlewania trawnik nadal usycha....No to wziąłem pazurki i zacząłem drapać.....I niestety krewetki.....Mnóstwo krewetek.....)0,5 metra od piennego cisa....Trawę przeżyję, ale tego drugiego nie.....Podlałem to miejsce Dursbanem i zobaczymy....Potem znowu dosiewka....Ale chyba muszę cały ogród polecieć tym środkiem.....Ojjj chyba nie będę mieć już trawnika w tym roku

Ajaj , jak ja nie lubię krewetek...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:56, 14 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ja tulipów nie wykopywałam, dosadzę ewentualnie troszeczkę. Z czosnkami weź pod uwagę te ich usychające liście bo szpecą okrutnie...

Aniu nie przypomniaj mi akcji z lisćmi
mam takie miejsce z bukszpanami i stipami , liści nie bdzie widać poza tym stopniowo je obcinam
Ogród w skali mikro :) 22:54, 14 sie 2013

Do góry
Ale cisy!!!! Wieeeeelgachne i potfornie brzydkie coby nie zapeszyć
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:47, 14 sie 2013

Do góry
Bogda napisał(a)

na razie ni mam kasiorki na wyjazdy, ale za rok...

Będzie jeszcze więcej roślin do dzielenia
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:47, 14 sie 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Dziewczyny nie straszcie jesienią, ja tu jeszcze jestem w letnim nastroju, a wy już o tulipkach myślicie

Wieczor u nas bardzo zimny, już jesien w starych kosciach poczułam
Trzeba już mysleć o kompozycjach tulipanowych.
Ide do benex zobaczyc po ile są czosnki
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:46, 14 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Z tymi obiecanymi fotkami to jak z moją premią - NIE MA!!!! Gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?

Sebek serwisant nie naprawił mi lodówki, wściekłam się i poszlam spać. Wybacz ale weny nie mam....Miałam zrobić oprysk też nie dałam rady... Ale jutro coś tam zrobie rano
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:44, 14 sie 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a wiesz, że ja dzisiaj o tym myślałam

Ja chyba mniej tulipanów - mam dużo z poprzednich lat a dosadzę czosnków. Nawet wiem już gdzie Marzy mi się las czosnkowy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:44, 14 sie 2013

Do góry
Syla napisał(a)
jestem Ci Marzenko okrutnie wdzięczna za pokazanie na spotkaniu zamiatarki .... jestem od niej uzależniona a liście co dzień nią zamiatam i jak szybciutko ..... Tak sobie dzisiaj zamiatałam i myślałam o Tobie

Ha to mój podstawowy sprzęt ale mam problemmz liśćmi bambusa... Nie chcą włazić do zamiatarki....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:42, 14 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie przesadzajcie - one u mnie mają o wiele gorszy żywot niż ogród Co dwa tygodnie podlane i tyle
Aniu - stopkę rzeczywiście wymyśliłem inną - chyba lepsiejsza

A ode mnie właśnie goście pojechali - dwa dni z noclegiem już są trochę męczące, więc wybywam trochę odpocząć Do potem

Zawsze miałam problem aby przycisnąć odpowiedni link... Teraz wygodniej
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:40, 14 sie 2013

Do góry
Ależ sie naoglądałam pięknych zdjęć. Anito uwielbiam Twoje relacje z wypadów w różne piękne miejsca. Czekam na dłuższą relacje.

Ps nie cierpie zorganizowanych wypadów na zwiedzanie, uwielbiam się sama włuczyć po uliczkach w swoim tempie.
A wakacji bez córki nie potrafiłam sobie wyobrazić do 18 roku życia... Powiedziala nie.... A teraz znów chce z nami jeździć, wydoroślała
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:31, 14 sie 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...witaj Anitko po wakacjach... piękne klimty południa pokazujesz...osobiście uwielbiam i bywałam więc mam trochę wspomnień.. targowiska ze świeżymi warzywami owocami to standard w Chorwacji i nie tylko...wszystko wręcz pachnie aż chce się kupic...no i można się potargowac, i ceny sprzedawcy obniżają po południu....u mnie niestety przeważają na targowisku "bluzeczki, buty i chemia"

U mnie też... Art z Rosji i Chin... A tak by się chcialo kupić piekne warzywa i owoce
Według własnych pomysłów - Ligustr nie tylko jako ogrodzenie 22:29, 14 sie 2013

Do góry
Niesamowite są Twoje żywopłoty ligustrowe. Kiedyś myslalm o takim żywopłocie, zdecydowałam się jednak na graby bo potrzebuję wysoki żywopłot. Jestem jednak zdecydowaną zwolenniczką żywopłotów liściastych
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies