Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:08, 12 sie 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Marzenko wstyd przyznać ale twój ogród całkiem zaniedbałam
i tak myślę sobie, że to chociaż wpadnę i przywitam się

Aniu ja też Ciebie ostatnio nie ogarniam Co to się wyprawia na forum, za naszych czasów to....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:07, 12 sie 2013

Do góry
giza napisał(a)
Marzenko, bardzo było miło Cię spotkać. Obie z siostrą jesteście "w dechę" i " z jajem "
mam nadzieję, że podróż powrotna przebiegła spokojnie , z zachowaniem zasad Kodeksu Drogowego

Dziekuję w imieniu swoim i siostry Dokładnie znam dopuszczlane prędkości na wszystkich typach dróg... Np dwujezdna niekespresowa 100 km/h a ekspresowa 120km....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:01, 12 sie 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
mam prośbę ... mogłabyś wrzucić tę inspirancję z brzozami ... trawkami i hostami ... gdzieś była i nie zapisałam ... to forum nawet jak śpi tak gna, że się nie donoram ... zwłaszcza jak nie wiem gdzie kopać ))) ...

Zawsze możesz zajrzeć do mnie do pinterest. Najlepsze fotki są na CHFSh Mimo, że ta onspiracja jest z innej imprezy wkleiłm ją do CHFSh bo zasługuje na to
http://pinterest.com/pin/421579215089213475/

Pooglądaj cały mój katalog CHFSH miłego oglądania Polecam jeszcze graby i bukszpany oraz rabaty kwiatowe
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:58, 12 sie 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Madżenko bardzo się cieszę że mogłam Cię poznać. Twój szczery uśmiech rozbroił mnie już na parkingu. Jesteś niesamowitą babeczką.

buziaki

i pozdrowienia dla Wiesi tajniaczki

Wiesia tajniaczka pozdrawiamy!!!
A wiesz że najpiew myślałam że jesteś Monica a nie Monitka ale po chwili rozmowy już wiedziałam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:57, 12 sie 2013

Do góry
Własnie się wściekłam bo odpisałm na kolejne posty i mi wcięło....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:56, 12 sie 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
A ja jak zwykle.... wpadłam, poczytałam, pooglądałam, wpadłam w kompleksy i idę do "domu"

Czy Ty nie mogłabyś chociaż raz pokazać jednego chwaścika na rabacie? Poczułabym sie lepiej

Obiecuję jutro pokazać chwasty espeszjaly for ju
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:36, 12 sie 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Ależ bujnie....więcej nie piszę bo się powtarzam....
a joga i soczek na zdrowie

Magdo za bujnie. Ale ja zawsze syndorm nadmiaru mam pod koniec lata... Najbardziej lubię ogród na początku maja

AniaK napisał(a)
To ja się powtórzę, przepięknie. Ja nie widzę nic do ograniczania.

Napatrzyłam się na piękny nowoczsńy ogród z trawami i grabami i mam ochotę się ograniczać
Ewkakonewka napisał(a)
Witam Przerobiłam kiedyś na jakimś forum budowę domu, a teraz trafiam na ogród
Przecudnej urody ogród
Miło nacieszyć oczy.
Pozdrawiam gorąco

Witaj, zapraszam na systematyczne wizyty
giza napisał(a)
Jeej, trawniczek jak dywan. A kompozycje rabatowe modelowe!

Lekko zbrzydł bo go w upał skosił M ... A ja zakręciłam nawadnianie bo przy wichurze mi zniszczyło czujnik pomiaru poziomu opadów....
Pszczelarnia napisał(a)
Ta obfitość nasadzeń jest obłędna. Ja się (w obłędzie patrzenia) powtarzam z komentarzami. Ale jak zapisem literowym oddać wzdychanie głębokie z głębi piersi?

Ewo lejesz miód na moje serce aczkolwiek obfitość nadmierna zdaje się nie być zaletą ogrodu Zamiar powzięłam ascezy .....
ana_art napisał(a)
sama słodycz.... czy śliwe wiśniowo przycinałaś, czy pozwalasz jej rosnąć jak chce?

Aniu cięlam ją dosyć póżno o na początku czerwca... Miały być kwadraty... Nic sobie z tego nie robi rośnie jak szalona, ale przynajmniej się zagęściła.

AgnieszkaW napisał(a)
Pięknie Marzenko. Ten jasny żywopłocik z lewej strony ściany wodnej to trzmielina cięta?

Ania już odpowiedziala - bukszpan variegata. Marzy mi się jeszcze drugi schodek z ciemnego ale za mało miejsca.... Chyba że sobie kiedyś zafuduję donice stalowe to je wypełnie ciemnozielonym bukszpanem

ana_art napisał(a)
o ile dobrze pamiętam to bukszpan variegata

Świetnie pamiętasz Mianuję Cię moim rzecznikiem, ja mam czasami fuchę u Sebka
Anita1978 napisał(a)
Ładniutko

Dziękuję
popcarol napisał(a)
Madżen, ale cudny busz u Ciebie!!! Trytomy dojrzałam, i stipy -boooskie!! Jak Ci zimują, jakoś je okrywasz? moje chyba zgniły

Zdradź jeszcze jak tniesz i nawozisz limki, bo moje straszne sieroty

pozdrawiam!!

Stip nie okrywałam, były tylko na ok 5 cm przysypane korą. O trytomach odpisałam Łukaszowi.
Limki cięłam nad 3-5 oczkiem, im grubszy badyl tym wyżej cięlam, jeśli cieniutki to nawet mocniej ciachnęłam. Widzę, że tak lubi Ale moją incredibal ostro potraktuję następnej wiosny aby się nie pokładała...
Hortensję przeważnie nawożę tymi samymi nawozami co Rh - wiosną kupuję gotowe mieszanki. Potem jak mam ochotę - magiczną siłą do hortensji (znalazłam wariant do białych....nigdzie nie mgłam potem takiego wariantu znależć) , a czasami sypnę ją nawet azofoską. Od kwietnia do lipca nawoże kwitnące raz w miesiącu.
Bogda napisał(a)
Ależ cudniaście

Dlaczego nie byłaś u Joli..???

bociek napisał(a)
No i co ja sie bede produkowac, jakies tam blablabla. Se westchne tylko cichutko i zapytam niesmialo co Ty kcesz ograniczac w tym raju... Czy moze byc piekniej? Echhhhhhh

I zazdraszczam jogi... Ona tak wiele potrafi czlowiekowi poprawic stan

Echhhhh

Kasiu chcę ograniczyć busz... Ale to walka z moją wewnętrzną kokoszką..... Zobaczymy jak mi wyjdzie bo będę ograniczać stopniowo. Mam nadzieję, że do emerytury zdążę

Jogę polecam na kręgosłup i psychikę

Luki napisał(a)
Cudowna Trytoma Szkoda, że nie doczekałem się kwiatów u swojej, zmarzła

Lukasz w ubieglym roku mi wymarzla... W tym skrzętnie okopczykowana i związana przeżyła zimę. Lubię tę cytrynową trytomę. Konweniuje z limkami
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:20, 12 sie 2013

Do góry

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:18, 12 sie 2013

Do góry

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:51, 12 sie 2013

Do góry
Ula la jak ja dam radę na te posty odpowiedzieć....
Pisma obrazkowego nie było... Bo ani woli ich wklejania nie było ani zasilacza do laptopa (przepalił się w czasie slynnej awarii). Na razie lodówka i inny sprzęt nie działa.... Ale internet i instalacja alrmowa (też padly bezpieczniki) już działają.
Zaraz biegnę na jogę to wam chociaż jedno zdjęcie wkleję a na pytania odpowiem póóóóóóóżnym wieczorem bo jeszcze soczek z koleżanką muszę wypić po .....
Trudne początki 06:47, 12 sie 2013

Do góry
Giza ale busz u Ciebie
Fajnie było Cię poznać!!
Lecę w kulki... 06:45, 12 sie 2013

Do góry
Ja również poprosze o foty białych surfini. Na konkurs doniczkowy prosimy, dzisiaj ostatni dzień zgłoszeń
Ogród do odświeżenia 06:43, 12 sie 2013

Do góry
Julka nie stresuj się lawendą. Moja teź choruje, za mokro u nas było, takie tropikalne ulewy jej nie służą. Skoro ją przesadziłaś a teraz pogoda się klaruje powinna odbić.
Poranne buziaki przesyłam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:41, 12 sie 2013

Do góry
Piekna ta nowa rabata. Jeżówki na niej też będa pieknie wyglądały.
Ile masz limlajtek wsadzonych, że tworza taki długi szpaler? Ja mam 3 szt i zajmuja chyba 3 m, u Ciebie chyba z 5 szt?
Ogród niby nowoczesny ale... 06:37, 12 sie 2013

Do góry
No wreszcie jesteś!
Ogródkowy chaos u monitki 06:30, 12 sie 2013

Do góry
Macham Moniko z rana
Piekną metamorfozę przeszedł Twój ogród!!!
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 06:22, 12 sie 2013

Do góry
Czytam o kolejnych planowanyc zmianach
Piekne róże z drugiego tłoczenia!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:17, 12 sie 2013

Do góry
Macham porannie, piękne stroczyki. Moje nigdy gdy szaleję w ogrodzie nie kwitną....
Rododendronowy ogród II. 22:51, 11 sie 2013

Do góry
Aniu przekaż proszę Bożence życzenia szybkiego powrotu do zdrowia ! Buziaki ślę
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:12, 11 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeśli coś nie jest piękne, użyteczne i nie ma wartości sentymentalnej - pozbądź się tego
Jak Ci goryczki nie konweniują w tym miejscu - wyrzuć za płot

Ha mi same niektore rośliny wypadają , same się siebie pozbywają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies