Gabi wg mnie cis przypalony przez słońce. Przesadż go w bardziej cieniste miejsce do przechowalni, pewnie z rok potrzebuje aby się zregenerować i nadawać do Twoich wymuskanych rabat.... Jeśli cięłaś w te straszne upały i jeszcze polewałaś go wodą to go potem idelnie przypaliło... W środeczku jest ładny więc na pewno odbije, gdyby zamierał to pewnie od środka też byłby brzydki
Witaj Aniu Chcialm przeczytać Twój wątek ale masz już tyle stron, że obiecuję być od teraz na bieżaco
Widzę, że masz przepiękny kwiecisty ogród. Ślicznie u Ciebie!!! Będę się dopytywać o kwiatki
Iza róźe miałaś pryskać Mospilanem a nie Confidorem. Przypomniało mi się że Asc wiosną polecała, popryskalam nim moje i robali przez cały sezon nie ma.
Nie kaźdźcie mi bo wpadnę w samouwielbienie!!!!
Nie powiedziałałm tego co miałam powiedzieć.... Aleja mam tak zawsze.....
Wracając do tematów ogrodowych powzięłam drastyczną decyzję, że będę w ogrodzie ograniczać liczbę roślin.... Wszystko co jest potargane stopniowo będzie zastępowane bardziej geometrycznymi, regularnymi kształtami. Jesienią zmieniam rabatę przepy tarasie... Będzie tylko klon, trawy i dywan bukszpanowy....
Kancików nie ma zajęłam się czymś innym, nawet nie wiem co robiłam.... I jakoś tak dzień minął
Ale było tak powoli i spokojnie
Siostra niepodobna bo starsza ode mnie o 14 lat, jak się patrzę na zdjęcia siostry wstecz to podobna Mam jeszcz jeszcze siostrę 10 lat starszą też niepodobna Tata twierdził, że każda córka od innego ojca